Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Аптека Подорожник Луцьк, просп. Соборності, 11

Пошук по всьому асортименту аптеки
Контактні дані аптеки:

Телефон: (098) 169-98-80

Адреса: Луцьк, просп. Соборності, 11
( )

Режим роботи: Пн-Нд: 08:00-22:00

(22.03.2024)

Некомпетентний персонал. Не знайшли по номеру замовлення. Сказали, що по одному номеру може буде кілька замовлень. Ще й свою адресу вказали невірно замість 11 - 11а і послали маму похилого віку шукати далі, навіть не захотіли підказати, де є ще аптека подорожник по адресі Соборності 11. Мама обходила все навколо, нічого не знайшовши повернулася знову в цю аптеку, щоб все ж зорієнтували, де її шукати. На касі вже була інша працівниця, яка знайшла замовлення і підтвердила, що це саме ця аптека. Попередня ще й обхрехала маму, що ніби вона назвала не той номер. Хоча мама нічого їй не називала, а дала телефон в руки, бо сама погано бачить. Я розчарована, що такі люди працюють в вашій мережі

(07.04.2023)

Дуже сподобалось обслуговування, особливо хочу подякувати фармацевту Тетяні, вміло підібрала потрібні препарати. Завдяки її рекомендаціям змогла швидко вилікувати дитину. Дуже задоволена, ходжу переважно тільки сюди. Щиро рекомендую, дівчата гарно виконують свою роботу.

(31.01.2023)

Ходжу в цю аптеку часто, з усіх аптек в цьому районі. Великий асортимент препаратів і дівчата-фармацевти завжди добре проконсультовують мене, що звичайно приємно в мій бік. Завжди задоволена їхнім обслуговуванням.

Аптека на мапі

Товари за запитом: Карталін

Оновлено 19.04.2024