Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Популярні ліки

Останні новини

Підвищений тиреотропний гормон (ТТГ): причини та ознаки
Підвищений тиреотропний гормон (ТТГ): причини та ознаки

Здали аналізи крові на ТТГ та отримали результати з підвищеним рівнем цього гормону? У чому ж причина і який показник небезпечний життя?


Болісна менструація: причини та лікування дисменореї
Болісна менструація: причини та лікування дисменореї

Сильні менструальні болі погіршують якість життя великої кількості дівчат та молодих жінок. Прощавай, спортзал, басейн, танці! Привіт, диван та грілка.


Методика лазерної корекції зору LASIK: що потрібно знати?
Методика лазерної корекції зору LASIK: що потрібно знати?

Лазерна методика LASIK дозволяє повернути зір за сеанс. Це шанс отримати свободу від окулярів та контактних лінз. Однак у чому її особливість та кому вона підходить?


Енергія вітамінів: як боротися з хронічною втомою
Енергія вітамінів: як боротися з хронічною втомою

Вітаміни від втоми та нестачі енергії – чи можливе таке поєднання? Ряд вітамінів, дійсно, може допомогти повернути бадьорість та сили.


Про проект – Моя Аптека

Моя Аптека – це найбільш швидкий і зручний спосіб знайти необхідні лікарські засоби в будь-якій аптеці на території всієї України. Ми надаємо актуальну інформацію про ціни та наявність ліків в аптеках України. Тут ви зможете придбати ліки за низькими цінами, провівши порівняння вартості або оформивши резервування в онлайн режимі.

В нашій базі зібрані дані про більш ніж 11 000 000 товарних пропозицій медикаментів і супутніх товарів в 6000 аптечних точках Києва та інших населених пунктах України.

Оновлення бази даних асортименту товарів кожні 20 хвилин дозволяє завжди надавати найактуальнішу і достовірну інформацію про медикаменти.

Крім цього, користувач може ознайомитися з графіком роботи і контактами кожної аптечної точки, представленої на нашому ресурсі, знайти адреси цілодобових аптек 24 години і побудувати до них маршрут на карті.

Метою даного проекту є надання можливості кожному користувачеві здійснювати пошук медикаментів максимально просто і ефективно, а замовити таблетки онлайн – швидко і зручно.

Переваги для користувачів

Моя Аптека має низку переваг, які вигідно відрізняють нас від конкурентів, завдяки чому клієнти вибирають саме нас.

Ми пропонуємо:

  • Можливість здійснити швидкий пошук ліків в аптеках Києва та інших міст України;
  • Дізнатись про наявність ліків в аптеках;
  • Подивитись актуальні ціни на лікарські препарати в аптечних пунктах;
  • Здійснити порівняння цін в аптеках конкретного препарату і дізнатись, де його можна придбати максимально вигідно;
  • Надаємо можливість отримати додаткову знижку, при замовленні ліків онлайн;
  • Знайти аналоги дорогих ліків порівнявши їх за діючою речовиною;
  • Ознайомитись з інструкцією по застосуванню від виробника;
  • Дізнатись про наявність ліків в найближчих аптеках, і самостійно побудувати маршрут на карті в онлайн режимі;
  • На нашому сайті ви зможете дізнатись точну адресу, контактні номери і графік роботи будь-якої аптеки і знайти найближчий до вас аптечний пункт.
  • Ознайомитись з корисними публікаціями про здоров'я, дізнатись останні новини з області медицини;
  • Поділитись своїм відгуком про якість обслуговування того чи іншого аптечного пункту;

Замовлення і пошук ліків в аптеках на сайті

На головній сторінці сайту знаходиться рядок для швидкого пошуку необхідних медикаментів. Увівши повну назву медикаменту або її фрагмент ресурс запропонує вам список знайдених препаратів з актуальними цінами. Щоб придбати препарат за найнижчою вартістю, потрібно просто порівняти ціни в аптеках або оформити на нього резерв для отримання додаткової знижки.

Використання фільтрів за ціною, відстанню, графіком роботи зроблять результати вашого пошуку більш цільовим та корисними.

Функціонал сервісу буде корисний не тільки звичайним користувачам, але й співробітникам медичних установ. На сторінках розширеного пошуку доступний підбір медикаментів по спеціалізованим показниками, таким як:

Для кожного лікарського препарату на сайті розміщена оригінальна інструкція із застосування від виробника, в якій зазначено все про продукт: діючі речовини, призначення, протипоказання і побічні реакції. Перед покупкою слід ретельно ознайомитися з цією інформацією. На цій же сторінці можна швидко знайти аналоги ліків, просто натиснувши кнопку Аналоги. Тут ви побачите всі варіанти, якими можна замінити препарат, який вас цікавить. А, щоб замовити таблетки онлайн, необхідно натиснути на зелену кнопку поруч з ціною.

ШАНОВНИЙ КОРИСТУВАЧ!
АДМІНІСТРАЦІЯ СЕРВІСУ «МОЯ АПТЕКА» ПОПЕРЕДЖАЄ: САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ НЕБЕЗПЕЧНИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я! ІНФОРМАЦІЯ НА ЦЬОМУ РЕСУРСІ ПРЕДСТАВЛЕНА ВИКЛЮЧНО В ОЗНАЙОМЛЮВАЛЬНИХ ЦІЛЯХ І НЕ МОЖЕ ЗАМІНИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ ЛІКАРЯ.

Наші партнери