Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Апилом крем 25 г

Код: 69986
Апилом крем 25 г
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

борадавки, папилломы

Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Апилом крем 25 г

Состав

сік чистотілу або екстракт чистотілу, ПЕГ-1500, олія рицинова, ПЕГ-400, екстракт прополісу, кора мурашиного дерева, екстракт астрагалу, екстракт череди, карбопол, масло чайного дерева, феноксіетанол.

Властивості

Сік чистотілу або екстракт чистотілу – чинить протимікробну, противірусну та протигрибкову властивість. Ефективність чистотілу пояснюється його хімічним складом, основу якого складають двадцять алкалоїдів. Четвертинні бензофенантридиновые алкалоїди забезпечують його антимікробну і протизапальну дію, а алкалоїди коптизин, хелідонін, стилопин, оксисангвинарин – цитотоксичну дію. Крім того, до складу чистотілу входять органічні кислоти (у тому числі яблучна, лимонна, бурштинова), вітаміни А і С, ефірні олії, смоли, флавоноїди, гіркоти, різні мінерали (в тому числі цинк і селен). Чистотіл здавна застосовується в народній та офіційній (ортодоксальної) медицині при лікуванні бородавок і папілом. До того ж, це відмінний спосіб від герпесу.

Кетамін – на 85% складається з рицинолеиновой кислоти, яка володіє бактерицидними, протизапальними, знеболюючими і регенерующими властивості. Особливості рицинолеиновой кислоти і визначають корисний вплив касторової олії як ранозагоювальний, противірусного, антибактеріальної, протизапальної, протигрибкового засобу. Кетамін руйнує бородавки і папіломи, усуває подразнення та свербіж шкіри, а крім цього, м'яко, але ефективно відбілює пігментні плями. У решти 15% касторової олії містяться вітамін Е і кислоти (лінолева, олеїнова, пальмітинова та стеаринова), які теж сприятливо впливають на шкіру.

Екстракт прополісу – продукт бджільництва, має дезінфікуючу, антитоксичну, антибактеріальну, дермопластическим, протизапальною, антиоксидантною, імуномодулюючою і бактерицидну властивість. Він знищує бактерії і віруси, усуває запалення, очищає шкіру, відновлює її цілісність і сприяє швидкому загоєнню навіть самих серйозних ушкоджень. Могутній антисептичний вплив прополісу захищає організм від патогенних бактерій і вірусів, тому він незамінний у боротьбі з папилломами, бородавками і вірусом герпесу. До того ж, на відміну від синтетичних антибіотиків, до прополісу у бактерій і вірусів не виробляється стійкість.

Кора мурашиного дерева – природний антибіотик. Антибактеріальна дія обумовлена наявністю в корі лапахола, який перешкоджає розмноженню патогенних мікроорганізмів. Противірусна активність препарату пояснюється його здатністю пригнічувати ферментативні процеси, без яких розмноження вірусів просто неможливо. Тому цей компонент чудово справляється з бородавками і папилломами.

Екстракт астрагалу – містить речовини, що забезпечують його позитивний вплив на всі системи і органи. До його складу входять органічні кислоти, полісахариди, флавоноїди, дубильні речовини, ефірні олії, кумарини, макро - і мікроелементи, вітаміни Е, С, Р. Ці компоненти покращують роботу імунної системи, що позитивно позначається на стані здоров'я при більшості патологій, у тому числі вірусного характеру. Мають антимікробну, протизапальну і ранозагоювальну дію. Пригнічують розвиток доброякісних новоутворень, таких як бородавки і папіломи.

Екстракт череди – багатий каротином, марганцем, вітаміном С і дубильними речовинами, причому половина з них – поліфеноли, які мають бактерицидну, антисептичну, антиалергенним і протизапальною властивістю. Саме на ці властивості звернули увагу народні цілителі, які посипали рани і виразки на тілі хворих порошком з череди, що сприяло їх швидкому загоєнню. Тому ця рослина здавна широко застосовувалася в народній медицині для лікування шкірних захворювань різного характеру, в тому числі бородавок і папілом.

Олія чайного дерева – містять терпени, які знищують вірус папіломи людини. Вона має противірусну, імуномодулюючу та відновлюючою дією, завдяки чому бореться з першопричиною хвороби, стимулює захисні сили організму і прискорює загоєння шкіри після відмирання бородавок і папілом. ВПЛ найчастіше проявляється при ослабленому імунітеті, тому додатковий ефект роблять імуностимулюючі властивості масла. Чайне дерево підсушує і знезаражує бородавку або папілом, що дозволяє уникнути її пошкодження і додаткового інфікування.

Карбопол – використовується як речовина, здатна захоплювати і утримувати вологу, зберігаючи стабільність складу продукту. Крім того, карбопол дозволяє регулювати кислотно-лужний баланс, не перешкоджає проникненню корисних речовин у шкіру, освіжає і заспокоює її, не утворюючи плівку на поверхні.

ПЕГ-400, ПЕГ-1500, феноксіетанол – допоміжні речовини, які сприяють кращому змішуванню компонентів, загущиванию суміші і виступають у ролі безпечних консервантів.

Крем Апилом Дерма – засіб для зовнішнього застосування. Він впливає на різні види бородавок (підошовні, плоскі, звичайні і т. п.) і папіломи, а крім того, ефективний проти герпесу і пігментних плям. Сила крему Апилом Дерма в його натуральному складі, що також гарантує його безпеку.Бородавки і папіломи – це доброякісні новоутворення шкіри. Вони викликані вірусом папіломи людини (ВПЛ), який присутній у 99% населення Землі. Зараження ВПЛ не обов'язково призводить до раку, однак це фактор ризику. Наприклад, папіломи в пахвовій западині, на шиї та обличчі можна травмувати, після чого вони кровоточать і запалюються, а часте травмування сприяє переродженню папіломи в більш важку проблему. Так може бути і з бородавками, тому якщо у вас на тілі є новоутворення, які ви часто піднімаєте, це пряме показання до їх видалення.

Крем Апилом Дерма – це натуральне, а тому надійне і безпечне засіб, здатне вам в цьому допомогти!Призначення: косметичний крем кератолітичну дії для видалення накопичених ороговілих клітин шкіри, мозолів, натоптишів, кератом, бородавок, папілом. Природні компоненти мають кератолітичну, імуностимулюючу, протизапальну, противірусну дію. Шкіра набуває здоровий та гарний вигляд.

Не є лікарським засобом.

Показания

Корисно використовувати при:

– бородавках, в тому числі юнацьких

– гострих кондиломах

– очищення шкіри від папілом

– відновлення місцевого імунітету шкіри

– прискорення загоєння і регенерації шкіри

– прискоренні загоєння висипу при герпесі губ та носа, при оперізуючий герпес

–  мозолях і натоптишах

–  пігментні плями.

Продукт покращує кровообіг в місці нанесення, має антисептичну дію.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів продукту. Не наносити на здорову шкіру, відкриті рани та слизові оболонки .

Способ применения и дозы

Наносити на проблемну ділянку шкіри ватною паличкою 2-4 рази на день. Не змивати. 

Условия хранения

Зберігати в сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці, при температурі від 0 ° С до + 25 ° C і відносній вологості повітря не більше 75%. Після відкриття зберігати в холодильнику при температурі + 4 ± 2 ° С не більше 2-х месяцев.

Термін придатності

24 місяці з дати виготовлення. Дата виготовлення і термін придатності вказані на етікетке.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Апилом крем 25 г

По этому товару ещё нет отзывов