Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Апилом капли по 30 мл во флак.

Код: 69988
Апилом капли по 30 мл во флак.
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

борадавки, папилломы

Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Жидкости наружные

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 14 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Апилом капли по 30 мл во флак.

Состав

екстракт ехінацеї – 19%, сік смородини – 18,974%, індол-3-карбінол – 13%, екстракт уснеи – 9,5%, екстракт звіробою – 9,5%, екстракт кореня імбиру – 9,5%, екстракт чебрецю – 7,5%, сік алое або екстракт алое – 6,6%, екстракт астрагалу – 2%, цинк – 2%, ванілін – 1,73%, стевіозид (Е960) – 0,3%, бензоат натрію – 0,2%, сорбат калію – 0,1%, тауматин (Е957) – 0,05%, камедь ксантанова – 0,04%, селен – 0,006%.

Властивості

Экстракт ехінацеї – природний біостимулятор, який впливає на причину хвороби за рахунок підвищення імунітету. Очищає лімфатичну систему, кров, печінка, нирки, перешкоджає руйнуванню і допомагає відновленню здорових клітин, бореться з бактеріями, вірусами, грибками і хвороботворними мікробами, активуючи та мобілізуючи всі захисні сили організму.

Сік смородини – служить загальному зміцненню імунітету. Аскорбінова кислота, яка в ньому міститься, неоціненна для повноцінного здоров'я. Споживання добової норми вітаміну C вважається профілактикою появи пігментних плям. Одержуваний з ягід смородини сік містить вітаміни груп В і К, полісахариди, солі заліза і калію. Присутність кверцетину, натурального антиоксиданту, що дозволяє успішно боротися проти хвороботворного впливу бактерій. Є прекрасним профілактичним засобом проти появи папілом і бородавок.

Індол-3-карбінол – гальмує активність рецепторів в уражених ВПЛ тканинах, підвищує активність ферментів печінки, які відповідають за дезінтоксикацію. Це потужний антиоксидант, який використовується проти вірусу ВПЛ. Блокує гидроксиэстрон, який викликає розростання уражених тканин. Нейтралізує вільні радикали, здатний підтримувати регуляцію клітинного циклу.

Екстракт уснеи – містить усиновую кислоту, яка є природним антибіотиком, надає протизапальний, антивірусний і знеболюючий ефект.

Екстракт звіробою – відомий своїми загальнозміцнюючі і тонізуючі властивості. Впливаючи зсередини на клітини шкіри, підвищує їх здатність до регенерації і прискорює процес загоєння на місці відмерлих папілом. Запобігаючи появі запальних процесів, покращує самопочуття. Гіперицин, що входить до його складу, має противірусну дію, а гиперфорин допомагає швидкому загоєнню ранок.

Екстракт кореня імбиру – містить мінерали, магній, залізо, натрій, цинк. А також безліч корисних амінокислот. Прискорює процеси кровообігу, покращує обмін речовин. Має протизапальну властивість.

Ретинол і аскорбінова кислота зміцнюють імунітет, сприяють усихання і відмирання папілом.

Екстракт чебрецю – містить флавоноїди, дубильні і гіркі речовини, камедь. Їх комплексний вплив пригнічує коковую мікрофлору та патогенні гриби. Усуває запалення. Має широкий спектр корисних властивостей завдяки сильному антисептическому ефекту. Потрапляючи всередину, відрізняється очисними і ранозагоювальними властивостями.

Сік алое – ефективний при шкірних запаленнях. Посилює регенерацію тканин і утворення колагену; прискорює омолодження епідермісу і посилює мікроциркуляцію. Рослина володіє протизапальними і бактерицидними властивостями. Великий вміст фітонцидів – антибіотиків природного походження, допомагає боротися з мікрофлорою: грибками, бактеріями, мікробами. Під його впливом на місці усохлих папілом і бородавок успішно відновлюється епітелій.

Екстракт астрагалу – містить полісахариди, які виступають в ролі потужних імуностимуляторів. Ефірні масла, що входять до складу, мають протизапальну та антимікробну ефектом. Інгредієнт підвищує стійкість до вірусних захворювань і поширенню папілом і бородавок на шкірних покривах, уповільнює старіння.

Цинк міститься майже у двохстах ферменти, сприяє реакцій обміну, з його допомогою відбувається регуляція синтезу і розпаду вуглеводів, білків і жирів. Нормалізує роботу захисних механізмів. Відомий своїми антивірусними властивостями, добре виводить токсини. Успішно протистоїть вірусних інфекцій. Володіє високою антиоксидантною активністю. Як і селен входить до складу ферменту супероксиддисмутази. З його допомогою протистоїть утворенню активних форм кисню.

Ванілін – здатний знижувати рівень запалення при шкірних захворюваннях. Також впливає на інтерлейкіни, що мають відношення до інших запальних захворювань шкіри.Тауматин – крім функцій коректора смаку, володіє властивостями придушення розмноження гіфів і суперечка різних грибів.

Камедь ксантанова – впливаючи на епідерміс і слизові оболонки, створює тонку захисну плівку і сприяє збереженню водно-ліпідного балансу.

Селен – відрізняється високими антиоксидантними властивостями. Здатний захистити організм від надлишку вільних радикалів. Використовується щитовидною залозою для вироблення гормонів, що регулюють обмін речовин в клітинах. Сприяє процесу їх нормалізації та зростання. Є потужним антиоксидантом. Під його впливом прискорюється загоєння омертвілих тканин, зростає імунітет до інфекцій. Сприятливо впливає на стан шкіри.

Бензоат натрію – не дає розщеплюватися жирів і крохмалем, перешкоджає утворенню цвілі і бактерій дріжджових грибків, знищуючи мікроби, діючи як антибіотик.

Сорбат калію – отриманий з горобини, має протимікробну дію, вбиває спори. Не є канцерогеном, повністю розчинний у воді і добре виводиться з організму.

Апилом – унікальний натуральний продукт, ефективність дії якого виражається в поліпшенні стану організму при ураженні вірусом папіломи людини, папилломами, бородавки, герпес.Активні речовини компонентів, що входять до складу продукту, зміцнюють імунітет, запускаючи захисні функції організму, стимулюючи їх на боротьбу з вірусом і дезактивуючих його. Мають протизапальну і антибактеріальну дію. Краплі рекомендовані при аутоімунних патологіях. Стимулюють регенерацію тканин. Не містять гормонів та хімічних добавок. Сприяють усуненню вогнищ розростання уражених вірусом клітин.

Не є лікарським засобом.

Показания

Рекомендується використовувати при:

– ураженні вірусом папіломи людини, вірусів герпес-групи (має противірусну вплив)

– бородавках, в тому числі і юнацьких

– папіломах

– гострих кондиломах

– очищення шкіри від висипів та пігментних плям

– відновлення місцевого імунітету шкіри

– прискорення загоєння і регенерації шкіри

– прискорення загоєння висипки при герпесі губ та носа, оперізувальному герпесі.

Продукт має, крім того, значну антиоксидантну, імуномодулюючу дію, володіє антисептичними і протигрибковими властивостями, нормалізує мікрофлору кишечника.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Противопоказания

індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період грудного вигодовування (або лактації), дитячий вік до 14 років.

Способ применения и дозы

дорослим по 1 мл, розлученій в 100 мл рідини, двічі на день за 30 хвилин до їжі.

Курс споживання – 30 днів.

Перерва між курсами – 10 днів.

Перед використанням збовтувати.

Рекомендується повторне застосування протягом року.

Не перевищувати рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання.

Условия хранения

зберігати в упаковці виробника у сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці, при температурі не вище +25°C і відносній вологості повітря не більше 75%. Після розкриття упаковки зберігати в холодильнику при температурі +4±2°С не більше 30 днів.

Термін придатності

24 місяці з дати виготовлення.

Не використовувати після закінчення кінцевого терміну придатності.

Дата виготовлення та термін придатності вказані на етикетці.

Об'єм: 30 мл 

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Апилом капли по 30 мл во флак.

По этому товару ещё нет отзывов