Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Apivita (Апивита) Композиция натуральных масел 100 мл

Код: 20837
Apivita (Апивита) Композиция натуральных масел 100 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

ароматерапия

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Apivita (Апивита) Композиция натуральных масел 100 мл

Состав

Грецька компанія Apivita випустила чудовий комплекс із натуральних рослинних олій - Organic Оil Вlend. Цей засіб даруватиме вашому тілу чудовий догляд, живлення та зволоження. До складу цього органічного масажного засобу входить мигдалева й оливкова олія, а також олія жожоба, покликані насичувати шкіру корисними мікроелементами та дарувати покриву пружність, еластичність і шовковистість.

Комплекс вітамінів (до його складу входять вітаміни А, В й Е) сприяє зміцненню шкіри та виведенню вільних радикалів, що викликають передчасне старіння шкіри. Мінерали та жирні кислоти, якими збагачено склад цього засобу, глибоко зволожують і пом'якшують шкіру, роблячи її свіжою, доглянутою та приємною на дотик.

Цю універсальну олію можна застосовувати під час проведення різних процедур: для полоскання, інгаляцій, ванн, масажів і розтирань, - а також для виготовлення компресів і масок для обличчя. Також цю композицію можна застосовувати для проведення ароматерапії. Після застосування цієї ароматної олії ви відчуєте насолоду та комфорт, а також зможете розслабитися!

Способ применения и дозы

Перед застосуванням перевірте аромат на індивідуальну алергенність. Аромалампи: 2-3 краплі на 15 м2. Інгаляції: гарячі (3-5 хв.) - 1 крапля; холодні: 1-2 хв. Аромамедальйон: 1 крапля. Полоскання: 1 к із 0,5 ч. л. емульгатора (сода, сіль, мед) на склянку теплої води. Ванни: загальні - 2-3 краплі; теплі сидячі - 1-2 краплі. Масаж, розтирання: 2-6 крапель на 10 мл транспортної основи. Компреси: теплі олійні - на зону травми, болю (3 краплі на 10 мл олії). Краплі у ніс: 1 крапля на 2-3 ч. л. олії звіробою, закапувати по 3-4 краплі у кожну ніздрю 1 раз на 60-90 хв. Збагачення косметичних засобів: 1-3 краплі на 5 мл основи. Косметичний лід: 1 краплю змішати із медом або із косметичними вершками (1 ч. л.), розвести у 200-х мл води та порційно заморозити. Протирати обличчя, шию, зону декольте вранці та ввечері. Внутрішнє вживання: додавати до меду чи до варення (3-5 крапель на 100 мл), застосовувати по 1 ч. л. суміші 1-4 рази на день. Можна додавати 1 краплю олії до ранкового йогурту (не менше 100 г). Запивати великою кількістю підкисленої води, кисломолочними продуктами, соками. Аромарозчісування: наносити на зубці гребінця.

Регистрационные данные

Инструкция для: Apivita (Апивита) Композиция натуральных масел 100 мл

Производитель: Апивита (Греция)

Регистрация: 05.03.02-03/43267

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Apivita (Апивита) Композиция натуральных масел 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов