Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло растительное Адверсо лесного ореха 50 мл

Код: 26743
Масло растительное Адверсо лесного ореха 50 мл
Цена от 74.50 до 75.00 грн

Наличие в 3 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло растительное Адверсо лесного ореха 50 мл

Состав

Олія лісового горіха сприятливо впливає на будь-який тип шкіри, не забиває пори, що особливо корисно для запаленої, жирної, комбінованої і старіючої шкіри. Олія має здатність підтягувати, зволожувати, пом'якшувати, регенерувати, живити шкіру. Відновлює водно-ліпідний бар'єр, заспокоює шкіру після прийому сонячних ванн і володіє властивістю захисту шкіри від ультрафіолету.

Проявляє протизапальну, тонізуючу, в’яжучу, регенеруючу, ранозагоювальну дію.

Використовують для зміцнення волосся. У дерматології та косметиці застосовується як в чистому вигляді, так у складі сумішей з іншими жирними оліями, для збагачення кремів, масок, шампунів, бальзамів.

Олію лісового горіха застосовують у вигляді аплікацій, пов’язок, змазувань, масажних і косметичних сумішей. Олія ефективна для догляду за жирною і комбінованою шкірою. Вона сприяє очищенню і стягуванню пор, знищує судинний малюнок на обличчі, видаляє мімічні зморшки навколо очей. Як допоміжний засіб використовується для лікування проблемної шкіри, вугрової висипки. Олія усуває вплив факторів зовнішнього середовища (вітру, морозу, сонця). Маски з олією лісового горіха є хорошим омолоджуючим і тонізуючим засобом для шкіри, вони сприяють усуненню зморшок і запобігають утворенню нових.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість олії.

Способ применения и дозы

Живильний масаж шкіри: кілька кр. олії лісового горіха нанести на кінчики пальців і втерти в шкіру легкими масажними рухами.

Масаж ніг: змішати 4 частини олії лісового горіха, 2-3 кунжутної олії, 1 - олії календули, 1 л. олії звіробою. До 1,5-2 столових ложок приготовленої суміші додати по 5 крапель ефірної олії чайного дерева і лаванди. Отриманою сумішшю масажувати ноги до повного вбирання.

Очищення шкіри обличчя: на змочений у теплій воді і віджатий тампон нанести декілька кр. олії лісового горіха і протерти шкіру.

Аплікація для поліпшення кольору обличчя: в 1 чайну ложку олії лісового горіха додати 1-2 краплі ефірної олії (апельсина або кипариса). Кілька кр. суміші нанести на кінчики пальців і втерти в шкіру голови легкими масажними рухами.

Аплікації при вугровій висипці: до 1 столової ложки олії лісового горіха додати 5 крапель евкаліптової , 2 краплі ефірної олії кипариса і 3 краплі олії шавлії. Аромасуміш наносити на очищене обличчя щодня.

Аплікація для усунення судинного малюнка на обличчі: до 1 чайної ложки олії лісового горіха додати 3-5 крапель лимонної, кипарисової ефірної олії. Змочену в аромасуміші серветку прикладати до проблемних місць. Для досягнення результату курс процедур повинен бути досить довгим.

Маска для зміцнення волосся: перед миттям голови корені волосся рясно змастити сумішшю олії лісового горіха з яєчним жовтком у рівній пропорції і залишити на 15 хвилин. Потім вимити волосся за допомогою м’якого шампуню.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло растительное Адверсо лесного ореха 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: