Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аронта таблетки №30

Код: 83119
Аронта таблетки №30
Цена от 494.30 до 749.80 грн

Наличие в 69 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины для глаз

Область применения

офтальмология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Аронта таблетки №30

Состав

Склад (на 1 таблетку):
куркумін-фосфоліпідний комплекс (в т.ч. мікрокристалічна целюлоза, соєвий лецитин (фосфоліпіди), куркумін)); стабілізатор натрію кроскармелоза; полісахариди сої; регулятор кислотності дикальцію фосфат дигідрат; антиоксидант кислота лимонна безводна; антиспікаючі агенти: кальцію карбонат важкий, кремній колоїдний безводний, магнію стеарат; плівкове покриття (загущувач гіпромелоза, розчинник поліетиленгліколь (макрогол), крохмаль рисовий, стабілізатор сахарозні ефіри жирних кислот, антиспікаючий агент тальк, загущувач гідроксипропілцелюлоза, натуральний барвник рибофлавін, пігмент заліза оксид червоний).

Активні інгредієнти: куркумін-фосфоліпідний комплекс – 600 mg (мг) (в т.ч. мікрокристалічна целюлоза – 240 mg (мг), соєвий лецитин (фосфоліпіди) – 240 mg (мг) та куркумін – 120 mg (мг)).

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)

Поживна та енергетична цінність на 100 g (г) продукту: білки – 3,06 g (г); жири – 43,87 g (г); вуглеводи – 7,14 g (г); 2070,6 kJ (кДж) / 493 kcal (ккал).

Властивості

АРОНТА – це дієтична добавка із збалансованим вмістом куркуміну у поєднанні із фосфоліпідами (у вигляді куркумін-фосфоліпідного комплексу), що володіє потужними протизапальними, антиоксидантними, протимікробними, ранозагоювальними та імуномодулюючими властивостями.

Куркумін є природною речовиною, що міститься в кореневищах куркуми Cúrcuma lónga, яка використовується протягом тисячоліть в традиційній китайській та аюрведичній медицинах.

Для того, щоб повною мірою скористатися багатьма сприятливими властивостями куркуміну, потрібна велика кількість цієї речовини, що має надходити в організм людини щоденно. Оскільки куркумін є водонерозчинною сполукою, для повноцінного засвоєння куркуміну необхідна наявність жирних речовин. Саме тому, дієтична добавка АРОНТА містить комбінацію куркуміну та фосфоліпідів, що покращує засвоюваність куркуміну у 30 разів.

Куркумін рекомендується додавати до раціону дієтичного харчування для покращення станів при:

• запаленні судинної оболонки ока (хронічних увеїтах: передньому, проміжному, задньому) та інших запальних процесах;

• діабетичній ретинопатії, макулярному набряку та віковій дегенерації жовтої плями;

• хронічному блефариті;

• катаракті;

• глаукомі.

Куркумін-фосфоліпідний комплекс також знижує дискомфорт в очах, допомагаючи подолати почервоніння, сухість очей, світлобоязнь та інше.

Куркумін сприяє поліпшенню роботи імунної системи, корисний при патологіях печінки та жовчовивідних шляхів, позитивно впливає на опорно-руховий руховий апарат, зокрема, покращує рухливість та гнучкість суглобів, а також відновлює м’язеві тканини при фізичних навантаженнях.

Показания

Може бути рекомендована в якості дієтичної добавки до раціону харчування, з метою сприяння підтримці та захисту органів зору та їх функцій, в тому числі функціональної активності організму людини в цілому, виявляючи антиоксидантні, протизапальні та імуномодулюючі властивості.

Дієтична добавка не може замінити повноцінного і збалансованого раціону харчування.

Не містить глютен та лактозу. Може бути використана діабетиками.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до куркуміну або до інших компонентів. Перед вживанням рекомендована консультація з лікарем. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Способ применения и дозы

Вживати 2 таблетки на добу під час або після їди, не розжовуючи, запивати достатньою кількістю води.

Термін вживання

Для досягнення повного підтримуючого ефекту організму шляхом максимізації використання куркумінових властивостей рекомендується застосовувати протягом не менше 3 місяців.

Условия хранения

Форма випуску

таблетки в блістерах № 30 або № 60.

Маса нетто 1 таблетки: 980 mg (мг) ± 5 %.

Не є лікарським засобом.

Термін придатності

Термін придатності: зазначено на упаковці.

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °С. Не вживати після закінчення строку придатності.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Аронта таблетки №30

По этому товару ещё нет отзывов