Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Артротоп капс. №50

Код: 68001
Артротоп капс. №50
Цена от 179.50 до 179.50 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

артрит ревматоидный, остеартрит, артроз

Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Артротоп капс. №50

Состав

хондроїтин сульфат - 50 мг, бромелайн - 50 мг, глюкозамін сульфат - 100 мг, екстракт босвелії - 50 мг, екстракт люцерни - 150 мг, вітамін D3 - 130 МО.

Артротоп натуральний засіб для підтримки здоров'я опорно-рухового апарату.  Містить хондроїтин, глюкозамін, босвелію з люцерною і вітамін Д3.  Ефективний при суглобових болях різного характеру, артриті, артрозі, остеохондрозі.  Зміцнить і відновить суглоби, зв'язки і сухожилля.

Хондроїтин - речовина, що отримується з плавників акул і їх хрящів.  Він відновлює амортизуючі функції в хрящових тканинах.  Має протизапальну дію, підвищує вироблення суглобної рідини, поліпшує рухливість і обсяг рухів у суглобах.  Зупиняє розвиток остеоартрозу.  Нормалізує фосфорно-кальцієвий обмін.  Прискорює зрощення кісток при переломах.  Виявляє анальгезуючі властивості.

Глюкозамін стимулює регенерацію хрящів.  Впливає на синтез синовіальної змаски і позбавляє від хрускоту в суглобах.  Допомагає уповільнити вікові зміни в кістках, хрящових структурах.

Босвелія - рослина, яка традиційно застосовується при артритах для зняття запального процесу.  Має знеболюючу, антисептичну дію за рахунок босвеліевих кислот.  Покращує кровопостачання суглобів, зміцнює судини.

Люцерна містить солі кальцію, які зміцнюють зуби і кістки.  Вона здатна виводити солі, так як нормалізує водно-сольовий обмін.  Очищає організм від шкідливого холестерину.

Вітамін Д3 - жиророзчинний вітамін, без якого не засвоюється кальцій.  Він необхідний для кісткової і хрящової тканини, нігтів, волосся.

Способ применения и дозы

дорослим і підліткам з 16 років по 1 капсулі 3 рази на день до їди.  Курс прийому 2-3 місяці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Артротоп капс. №50

По этому товару ещё нет отзывов