Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Артроверон Актив капсулы №180

Код: 74986
Артроверон Актив капсулы №180
Цена от 690.00 до 949.06 грн

Наличие в 522 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

устранение суставных и мышечных болей, при радикулите, ревматизме, остеохондрозе

Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Артроверон Актив капсулы №180

Состав

1 капсула містить: активні інгредієнти: кристалічного глюкозаміну сульфату – 314 mg(мг) (що еквівалентно 250 mg (мг) глюкозаміну сульфату та 64 mg (мг) натрію хлориду),

хондроїтину сульфату – 200 mg (мг); допоміжні речовини: стеарат магнію (антиспікаючий агент), оболонка капсули: желатин, барвники оксид заліза червоний, титану діоксид.

Без ГМО.

Показания

Артроверон Актив може бути рекомендований з метою нормалізації функціонування суглобів та кісток при дегенеративно-дистрофічних станах суглобів та хребта; сприяє прискоренню утворення кісткової мозолі після переломів.

Кристалічний глюкозаміну сульфат – сіль аміномоносахариду глюкозаміну сульфату, який присутній в організмі людини і використовується разом із сульфатами для біосинтезу гіалуронової кислоти синовіальної рідини та глікозаміногліканів основної субстанції суглобового хряща. Глюкозаміну сульфат сприяє стимуляції синтезу глікозаміногліканів і, відповідно, суглобових протеогліканів. Крім того, глюкозамін проявляє протизапальні властивості, уповільнює процеси деградації суглобового хряща головним чином за рахунок його метаболічних активностей, здатності пригнічувати активність інтерлейкіну 1 (IL-1), що, з одного боку, зменшує симптоми остеоартриту, а з іншого – сприяє відновленню структурних порушень суглобів.

Хондроїтину сульфат є високомолекулярним мукополісахаридом, який бере участь у побудові хрящової тканини. Знижує активність ферментів, які руйнують суглобовий хрящ, та стимулює регенерацію суглобового хряща. Хондроїтину сульфат сприяє зниженню активності запального процесу на ранніх стадіях і сповільнює дегенерацію хрящової тканини. Сприяє покращенню функції суглобів.

Біологічно активні речовини, що входять до складу Артроверон Актив сприяють нормалізації функціонування суглобів та кісток при дегенеративно-дистрофічних станах суглобів та хребта, зокрема при первинному та вторинному остеоартрозі, остеохондрозі, плечолопатковому періартриті; мають хондропртекторні властивості.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів дієтичної добавки, дитячий вік, вагітність та період лактації.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Артроверон Актив не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед застосуванням обов'язкова консультація лікаря.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим по 2 капсули 3 рази на добу, запиваючи достатньою кількістю питної води.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці за кімнатної температури.

Не є лікарським засобом.

Форма випуску

Маса вмісту 1 капсули: 521 mg (мг) ± 10 %.

Загальна маса 1 капсули: 617 mg (мг) ± 10 %.

Термін придатності

36 місяців від дати виробництва.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Артроверон Актив капсулы №180

По этому товару ещё нет отзывов