Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Ашлиб капс. 200 мг №30

Код: 76217
Ашлиб капс. 200 мг №30
Цена от 200.00 до 200.00 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Ашлиб капс. 200 мг №30

Состав

  • Ашваганди екстракт (Withania somnifera) - 200 мг,
  • Спаржи екстракт (Asparagus adscendens) - 200 мг,
  • Якірців сланких екстракт (Tribulus Terrestris) - 200 мг,
  • Олія кмину чорного (Nigella Sativa) - 75 мг,
  • Вітамін Е - 25 мг;

Опис

Сьогодні модно - бути здоровим! Але, на сьогоднішній день, бути здоровим - не просто!

Здоров'я - це не тільки відсутність хвороб, це ще й стан повного фізичного, психічного і соціального благополуччя. На жаль, сьогодні навіть серед молодих людей практично немає абсолютно здорових.

Сукупність фізичних навантажень, правильного харчування і застосування необхідних харчових добавок, які містять цінні і корисні для організму речовини - ось запорука того, щоб надовго зберегти здоров'я!

Застосування добавки Ашліб, допоможе придбати і зберегти активність і енергію, навіть при підвищеному фізичному і емоційному навантаженні; призупинити процеси старіння; зберегти і покращити «чоловічу і жіночу силу» - репродуктивну функцію.

Властивості

АШВАГАНДА - рослина-адаптоген, відома як Індійський женьшень. Ашваганда містить цілий комплекс цінних для організму речовин: амінокислоти, мікро- і макроелементи, пептиди, рослинні алкалоїди, фітостероіди і інші речовини.

Ашваганда надає людині силу, здоров'я, бадьорість, витривалість, сексуальну енергію, омолоджує організм та призупиняє процеси старіння. Ашваганда використовується для зняття стресу, збільшення працездатності і сил, збільшення і покращення сексуальної функції у жінок і чоловіків, зниження тривожності. Ашваганда може підвищити рівень тестостерону і збільшити фертильність у чоловіків. Також, Ашваганда - є імуномодулятором.

ЕКСТРАКТ СПАРЖІ –  містить велику кількість вітамінів і мікроелементів, включаючи вітаміни групи В, A, C, Е; та мікроелементи: калій, кальцій, фосфор, цинк, мідь, магній, залізо; а також спаржа багата каротином, сапонінами і аспарогіном. Спаржа містить фолієву кислоту, яка знижує ризик розвитку депресії та зміцнює нервову систему, а також ефективно покращує пам’ять. Спаржа рахується афродизіаком, тому покращує сексуальне життя (Спаржа — забезпечує статеві органи киснем, що покращує якість статевого акту).

ЕКСТРАКТ ЯКІРЦІВ СЛАНКИХ містять сапоніни, флавоноїди, глікозиди, алкалоїди та дубильні речовини.

Екстракт якірців сланких - протягом декількох тисячоліть використовуються для нормалізації функціонування статевої системи, при сексуальній дисфункції для збільшення статевого потягу та підвищення лібідо, а також покращення репродуктивної функції.   Екстракт якірців сланких підвищує силу та витривалість при занятті спортом. Також якірці сланкі мають імуномодулюючий ефект.

ОЛІЯ КМИНУ ЧОРНОГО - містить: ненасічені и насічені жирні кислоти, фосфоліпіди, 15 амінокислот,  каротиноїди, вітаміни Е , D, С, вітаміни групи B (B1, B2, B3, B6, B9); різні макро- і мікроелементи (калій, натрій, фосфор, кальцій, марганець, залізо, цинк, мідь, селен, нікель та ін.), фітостероли, флавоноїди, дубильні речовини, полісахариди і моносахариди, алкалоїди, ензіми, сапоніни, тритерпенові сапоніни, ефірні масла.

Олія кмину чорного - це потужній природний антиоксидант, вона має протизапальну властивість, бере активну участь у формуванні імунітету, сприяє підвищенню фізичної сили і витривалості, відіграє найважливішу роль у функціонуванні репродуктивної системи, позитивно впливає на розумові процеси, заряджає оптимізмом, позбавляє від стресів. Підвищує працездатність.

ВІТАМІН Е – антиоксидант. Він підвищує імунітет, збільшує силу і витривалість м'язів, покращує стан шкіри, перешкоджає передчасному її старінню. Покращує розумову і фізичну активність. Покращує роботу центральної нервової системи.

Показания

Може бути рекомендована як додаткове джерело біологічно активних речовин при підвищених фізичних та емоційних навантаженнях. Сприяє зміцненню чоловічої та жіночої сили, гальмуванню процесу старіння, підвищенню імунітету. Має м’які заспокійливі властивості. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Противопоказания

Застереження

Підвищена особиста чутливість до компонентів, діти, жінки в період вагітності та годування груддю.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1 капсулі на день, або за схемою, рекомендованою лікарем.

Термін вживання: 1 місяць; у подальшому узгоджувати з лікарем.

Условия хранения

Форма випуску

М’які желатинові капсули №30.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Ашлиб капс. 200 мг №30

По этому товару ещё нет отзывов