Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Цинка лактат таблетки по 15 мг №80

Код: 74904
Цинка лактат таблетки по 15 мг №80
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

минералы

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Цинка лактат таблетки по 15 мг №80

Состав

Цинку карбонат - 29 mg (мг) (в перерахунку на цинк - 15 mg (мг)), лактоза, мікрокристалічна целюлоза, кремнію діоксид, кальцію стеарат, консервант бензоат натрію.

Властивості
Харчова добавка з цинком сприяє зміцненню організму, підвищенню його імунного захисту, зміцнення нервових волокон, поліпшенню настрою і сну, підвищенню пружності шкіри, зниження інтенсивності запальних процесів, зміцненню волосся і нігтів.

Активні компоненти
Цинку лактат необхідний для виробництва білка і здорових ДНК, сприяє розвитку і відновленню м'язових волокон, формує правильні відчуття смаку і запаху, прискорює загоєння ран, підвищує опірність організму до вірусів і бактеріальних інфекцій, нормалізує роботу шлунка і мікрофлору кишечника, укріплює коріння волосся і нігтьову пластину .

Результат
Прийом таблеток цинку допомагає уникнути частих інфекційних захворювань, знижує рівень запальних процесів, покращує травлення, стабілізує сон і апетит, нормалізує роботу травної системи, мікрофлору кишечника. усуває негативні наслідки стресу, очищає шкіру, регулює жирність і вироблення шкірного сала, допомагає волоссю рости сильним і міцним, прискорює його ріст, зміцнює нігті.

Опис

Цинк - це один з найважливіших мікроелементів, який необхідний організму в добовому дозуванні щодня, так як організм його не накопичує. Високий вміст цинку в продуктах харчування дає можливість отримувати його в харчовому раціоні. Але нерівномірне потрапляння в організм ускладнює поповнення необхідного запасу. Найкращим виходом стане покупка Добавки дієтичної "Цинку лактат" Green Pharm Cosmetic. Цей корисний вітамінний комплекс допоможе у вирішенні проблем з травленням, при порушеннях мікрофлори кишечника, нормалізує режим сну, стан шкіри, волосся і нігтів. Зміст в харчовій добавці лактату цинку (як найбільш зручної для засвоєння форми) підвищує імунітет організму, посилює його захисні властивості, допомагає у виробництві білків і ДНК, стимулює роботу ендокринної системи, бере участь у синтезі гормонів. Цинк має важливе значення для шкірного покриву, допомагає позбутися від чорних цяток при високій жирності шкіри, зменшує запалення, сприяє очищенню пор, звужує їх, підтримує пружність і молодість. Роль цинку в організмі також важлива для нервової системи, він допомагає нормалізувати психоемоційний стан, стабілізувати нервові процеси, покращує сон, його тривалість і якість. Цинк можна знайти в морепродуктах, м'ясі, шпинаті, горіхах, шоколаді, пшениці, авокадо, гранатах, молочних і кисломолочних продуктах. При нестачі цього мікроелемента в організмі знижується гострота нюху і смаку, шаруються і січеться волосся і нігті, шкіра втрачає пружність і здоровий колір. Лактат цинку можуть приймати дорослі і діти з 14 років.

Показания

Таблетки з цинком рекомендуються при зниженні імунітету, загострення вірусних захворювань, запальних процесах на шкірі, ламкості і випаданні волосся, зниженні пружності та еластичності шкірного покриву, порушення травлення і роботи кишечника, погіршення чутливості до запахів і смаку, нестабільний стан ендокринної системи.

Способ применения и дозы

Лактат цинку приймають тривало для забезпечення накопичувального ефекту в організмі. Добова доза для дорослих 1 таблетка на добу під час прийому їжі протягом 2-3 місяців.

Условия хранения

Форма випуску

Таблетки 80 шт в полімерному контейнері.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Цинка лактат таблетки по 15 мг №80

По этому товару ещё нет отзывов