Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Демолан Форте Блефаро-гель №2 гель для век с гиалуроновой кислотой и пептидами 20 мл

Код: 83282
Демолан Форте Блефаро-гель №2 гель для век с гиалуроновой кислотой и пептидами 20 мл
Цена от 146.14 до 277.20 грн

Наличие в 729 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Демолан Форте Блефаро-гель №2 гель для век с гиалуроновой кислотой и пептидами 20 мл

Состав

Aqua, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, PVP, Sodium Hyaluronate, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Butylene Glycol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Опис

Блефаро-гель №2 з гіалуроновою кислотою та пептидами Демолан Форте.

Гель містить гіалуронову кислоту, яка відома своєю здатністю зволожувати шкіру. Це допомагає уникнути сухості та виникненню подразнень на краях повік. Він дбайливо очищає область навколо очей від бруду, жиру та залишків косметики, забезпечуючи чистоту та ніжно доглядає за шкірою.

Блефаро-гель №2 з гіалуроновою кислотою та пептидами Demolan Forte сприяє швидкій регенерації тканин, відновлюючи здорову шкіру повік, покращують якість та густоту вій та брів. Регулярне використання гелю допомагає зберігати молодість і привабливість вашої шкіри навколо очей, зменшуючи видимість зморшок та прибираючи сліди набряклості.

Активні компоненти

Гіалуронова кислота – зволожує та пом’якшує шкіру, запобігає надмірній сухості, тим самим зменшує ризик подразнення шкіри. Вона також може сприяти швидшому загоєнню ран.

Сік Алое Вера – синергетична дія різноманітних компонентів гелю Алое Вера (полісахариди, глікопротеїни, алантоїн, фенольні сполуки та т. п.) сприяє швидкій регенерації пошкодженої шкіри, має протизапальну дію.

Пептиди - стимулюють вироблення фібробластів (клітини, що виробляють колаген) для вироблення більшої кількості колагену. Це допомагає підтримувати пружність та товщину шкіри, зменшує видимість зморшок і підтягує шкіру. Пептиди також сприяють росту та відновленню вій.

Показания

Блефаро-гель №2 з гіалуроновою кислотою та пептидами Демолан Форте призначений для гігієнічного очищення, догляду та масажу країв повік. Він зволожує та очищує, зменшує почервоніння, сприяє росту вій та брів. Цей гель має широкий спектр корисних властивостей, які роблять його незамінним для догляду за ніжною областю очей.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів препарату.

Способ применения и дозы

Нанесіть гель кінчиками пальців на поверхню верхнього та нижнього краю повік. Легкими рухами виконайте масаж краю повік. Застосовуйте вранці та ввечері після вмивання.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати 24 місяці від дати виготовлення при температурі від 5°С до 25°С.

Регистрационные данные

Инструкция для: Демолан Форте Блефаро-гель №2 гель для век с гиалуроновой кислотой и пептидами 20 мл

Производитель: Голден-Фарм (Киев)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Демолан Форте Блефаро-гель №2 гель для век с гиалуроновой кислотой и пептидами 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов