Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для депиляции лица Ваниль полоски №12

Код: 76298
Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для депиляции лица Ваниль полоски №12
Цена от 85.00 до 85.00 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Прочие

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для депиляции лица Ваниль полоски №12

Состав

Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Cera Microcristallina, Parfum, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, CI 75130.

Ви втомилися від неприємного волосяного покриву на обличчі? Ви бажаєте отримати ідеально гладеньку і шовковисту шкіру та назавжди позбутися цієї прикрої неприємності? У такому випадку вам неодмінно варто скористатися воском для депіляції обличчя «Ваніль» від Lady Caramel. Цей чудовий засіб миттєво очистить ваше обличчя навіть від найбільш дрібних і непримітних волосинок, зробивши його шкіру ніжною та м'якою, немов у юної принцеси.

Цей віск не просто видаляє небажані волосинки, він перешкоджає росту нового волосся. Відповідно, вже після кількох використань творіння Lady Caramel ви назавжди вирішите проблему зайвого волосся на шкірі обличчя.

Описувані воскові смужки вкрай легко наносяться, миттєво прилягаючи до тіла, розслабляючи й зігріваючи його. Вам достатньо зробити один легкий рух рукою, щоб зняти смужку зі шкіри, а разом з нею й обридлі волоски. З воском «Ваніль» від Lady Caramel процедура депіляції пройде швидко й абсолютно безболісно, подарувавши шкірі вашого обличчя гладкість.

Способ применения и дозы

перед депіляцією шкіра має бути сухою і знежиреною, а для поліпшення ефекту можна нанести невелику кількість косметичного тальку. Кожну пластину воску зігрійте в долонях. Обережно роз'єднайте пластини на дві частини. Обидві пластини є повноцінними. Ретельно приклейте кожну пластину до шкіри чітко у напрямку росту волосся і притисніть її. Одним різким енергійним рухом відірвіть її обов'язково проти росту волосся! Після депіляції зніміть залишок воску за допомогою спеціальної серветки для зняття воску з олією.

Регистрационные данные

Инструкция для: Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для депиляции лица Ваниль полоски №12

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для депиляции лица Ваниль полоски №12

По этому товару ещё нет отзывов