Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Дикло Актив крем 50 мл

Код: 67027
Дикло Актив крем 50 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 14 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Дикло Актив крем 50 мл

Состав

Water, N-Methyl Pyrrolidone, Diclofenac, Сarbopol, Triethanolamine, Propylene Glycol, PEG-40  Hydrogenated Castor Oil, Lavandula Angustifolia Essential Oil, Disodium EDTA, Phenonip.

Крем косметичний “Диклофенак” 5% («Дикло АКТИВ») містить активний склад, який при місцевому застосуванні надає швидку та довготривалу протизапальну, протинабрякову та знеболювальну дії. Швидко поглинається шкірою, має приємний аромат.

Показания

- закритих травмах без пошкодження цілісності шкіри: забоях, синцях, розтягненнях м’язів, сухожиль та ін.;

- запальних станах суглобів і опорно-рухового апарату, що супроводжуються набряком і больовим синдромом;

- м’язовий біль при фізичних навантаженнях та ін.

Противопоказания

діти до 14 років, вагітні і годуючі.

Не є лікарським засобом.

Застереження: не застосовувати при гіперчутливості до окремих компонентів складу та при пошкодженнях шкіри. При проявах шкірних реакцій припинити застосування. Не допускати попадання в очі. При випадковому попаданні промити великою кількістю води.

Способ применения и дозы

невелику кількість (смужку довжиною 3 см) нанести на чисту шкіру проблемних ділянок, рівномірно розподілити легкими масажними рухами до повного вбирання. Використовувати  за необхідністю або 3-4 рази на день протягом 7-10 днів. Не перевищувати рекомендовану дозу та термін використання.

Условия хранения

Умови зберігання: при температурі від +5°С до +25°С на відстані не менш 0,5 м від нагрі-вальних приладів, не допускати попадання прямих сонячних променів.

Термін придатності: 36 місяців від дати виготовлення.

Дата виготовлення/партія: на спайці туби.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Дикло Актив крем 50 мл

17.02.2024

Не подобається, що склад написаний чи на латині, чи іншій мові, а не на українській. Нічого не зрозуміло які там складники. Ми не повинні знати латинь. І немає бажання не знаючи, що купуєш. Товар не є лікарським засобом, а перший важливий компонент пишете Диклофінак, а далі що?

Моя Аптека 18.02.2024

Юлія, усі інструкції на сайті Моя Аптека співпадають з текстом офіційної інструкції від виробника того чи іншого лікарського засобу чи диєтичної добавки. Інтерпритувати тим чи іншим чином оригінальний текст оригінальної інструкції не є коректним.