Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Дормидеприн капсулы №30

Код: 84927
Дормидеприн капсулы №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

снотворное, седативное

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Дормидеприн капсулы №30

Состав

1 капсула містить:

гліцину 200 мг (mg), стандартизованого екстракту трави звіробою (Hypericum perforatum) 120 мг (mg), L-метилфолат 2 мг (mg), магнію L-треонату 250 мг (mg), теакрін 6 мг (mg), гамма-аміномасляної кислоти (ГАМК) 50 мг (mg), інулін 25 мг (mg).

Користь від використання ДОРМІДЕПРІН визначається комплексною дією активних компонентів, які являють собою фізіологічно природні елементи,і які в нормі приймають участь в:

  • у підтримці біохімічних процесів регулювання роботи нейронів та функцій головного мозку людини,
  • у регулюванні циркадного ритму зміни «бадьорість-сон»,
  • регулюванні активності нервової системи,
  • у регулюванні факторів настрою та емоційної стабільності.

L-ГЛІЦІН – фізіологічно природна амінокислота, яка в організмі виконує функцію нейромедіатора, що знижує активність нервової системи та захищає нейрони мозку при стресі від токсичної дії медіатора збудження глутамату.

ЕКСТРАКТ ЗВІРОБОЮ – спеціальний екстракт, що містить природні елементи, такі як гіперіцин, які регулюють активність нервової системи, підтримують вироблення «гормону щастя» серотоніну, знижують вироблення гормону стресу кортизолу.

L-МЕТИЛФОЛАТ – фізіологічно природна активна форма вітаміну В9, яка у нормі підтримує вироблення «гормону щастя» серотоніну і необхідна на фоні генетичних чи біохімічних порушень обміну фолатів.

L-ТРЕОНАТ МАГНІЯ – сіль магнію, яка була розроблена в Массачусетському технологічному інституті (MIT) як харчова добавка для забезпечення потреб головного мозку в магнії. Іони магнію відіграють ключову роль у синтезі та активності нейромедіаторів головного мозку, які регулюють активність нервової системи, сон, емоційний стан. Також магній регулює скорочення м’язів, запобігаючи судомам.

ТЕАКРІН – природний компонент зеленого чаю, який за структурою схожий на природний гормон «втоми», нуклеозид аденозин, який в організмі відповідає за гальмування нервової системи в кінці дня та активацію центру сну головного мозку. У малих дозах теакрін викликає підвищення активності аденозину та стимулює перехід до сну.

ГАММА-АМІНОМАСЛЯНА КИСЛОТА (ГАМК) – фізіологічно природний нейромедіатор, який у нормі знижує активність нервової системи при стресі та під час переходу до сну.

ІНУЛІН – полісахарид, розчинне харчове волокно, яке сприяє збільшенню кількості корисних бактерій у кишечнику, і за рахунок цього сприяє нормалізації процесу травлення, сприяє засвоєнню активних компонентів комплексу та корисних речовин з їжі, а також відіграє важливу роль у підтримці роботи імунної системи.

Способ применения и дозы

1-2 капсули на добу протягом місяця. Капсулу проковтують повністю і запивають склянкою води. Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря. Не застосовувати як замінник повноцінного та збалансованого харчування. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Применение в период беременности или кормления грудью

У період вагітності та годування груддю перед застосуванням слід проконсультуватися з лікарем. Не застосовувати дітям. Дієтична добавка. Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Дормидеприн капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов