Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Elfa Pharm Intimo Med (Эльфа Фарм Интимо Мед) Гель для интимной гигиены Daily 200 мл

Код: 15050
Elfa Pharm Intimo Med (Эльфа Фарм Интимо Мед) Гель для интимной гигиены Daily 200 мл
Цена от 147.54 до 163.33 грн

Наличие в 7 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

интимная гигиена

Область применения

гинекология

Форма выпуска

Мыла для интимной гигиены

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Elfa Pharm Intimo Med (Эльфа Фарм Интимо Мед) Гель для интимной гигиены Daily 200 мл

Состав

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Lauryl Glucoside, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Orthilia Secunda Extract, Hedysarum Alhagi Leaf/Stem Extract, Commiphora Myrrha Gum Oil, Сhamomilla Recutita Flower Oil, Lactic Аcid, Citric Acid, Parfum, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Hexyl Cinnamal.

Опис

Одна з головних процедур для підтримки жіночого здоров'я - інтимна гігієна. Існує велика різниця між рівнем кислотності інтимних зон і інших ділянок тіла, тому застосування одного засобу для очищення загрожує неприємними, і навіть небезпечними для здоров'я наслідками.

Гелі для душа і будь-яке мило порушують рівень рН і призводять до загибелі лактобактерій, послаблюючи природні властивості мікрофлори, через що підвищуються ризики появи і розвитку різних патогенних організмів.

Підбираючи засіб гігієни інтимних зон, потрібно звернути увагу на його складові. Неприпустимо наявність в ньому мила, ароматизаторів, барвників і будь-яких інших компонентів, що порушують природну кислотність. Такі компоненти викликають дискомфорт і сухість. Для збереження природного балансу мікрофлори, а також профілактики різних інфекцій і запалень, в основі засобу обов'язково має бути присутня молочна кислота.

З віком і в різні періоди життя жінки рівень pH змінюється. Щоб не порушити фізіологічний баланс, потрібно використовувати засоби з відповідним, підходящим вам рівнем кислотності.

Гель для інтимної гігієни Daily із серії Intimo+med - це гіпоалергенні засіб з pH 4,5, який ідеально підходить для щоденного використання. При виготовленні засобу використовувалися виключно безпечні компоненти, які не викликають подразнень, алергічних реакцій, сухості і дискомфорту, як під час використання, так і після. Завдяки тому, що одним з основних складових гелю є молочна кислота, він підтримує природну мікрофлору і pH баланс, зберігає бар'єрну функцію, запобігаючи розвитку бактерій. Жіночі трави - екстракт матки борової і копіїчника - мають заспокійливу дію і сприятливо впливають на мікрофлору, а олії мірри і ромашки блакитної прискорюють процеси регенерації шкіри і сприяють загоєнню мікропошкодженнь.

Гель Intimo+med Daily був протестований під контролем дерматолога і гінеколога. Засіб підтвердило свою ефективність:

  • 100% ефективно очищає інтимні зони;
  • 100% не пересушує шкіру, не викликає дискомфорту;
  • 100% залишає відчуття свіжості;

Гель Intimo + med Daily ніжно, але ефективно очищує, захищає, запобігає появі подразнень, а також пошкоджень чутливої ??шкіри і слизових оболонок. Зволожуючі і заспокійливі компоненти в поєднанні з м'якою миючої основою дбайливо очищують і добре змиваються, забезпечуючи комфорт і свіжість.

Способ применения и дозы

Нанести невелику кількість засобу, змити водою.

Регистрационные данные

Инструкция для: Elfa Pharm Intimo Med (Эльфа Фарм Интимо Мед) Гель для интимной гигиены Daily 200 мл

Производитель: Эльфа Украина

Регистрация: 05.03.02-03/892

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Elfa Pharm Intimo Med (Эльфа Фарм Интимо Мед) Гель для интимной гигиены Daily 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов