Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Elfa Pharm Intimo Med (Эльфа Фарм Интимо Мед) Гель для интимной гигиены Deo 200 мл

Код: 76018
Elfa Pharm Intimo Med (Эльфа Фарм Интимо Мед) Гель для интимной гигиены Deo 200 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

интимная гигиена

Область применения

гинекология

Форма выпуска

Мыла для интимной гигиены

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Elfa Pharm Intimo Med (Эльфа Фарм Интимо Мед) Гель для интимной гигиены Deo 200 мл

Состав

Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Lactic Acid, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Citric Acid, Methylparaben.

Опис

Після пологів, під час вагітності або менструацій гормональний фон піддається змінам, порушується рівновага кислотного балансу і знижується природний імунітет. Внаслідок нестабільності pH слабшають захисні властивості мікрофлори, через що істотно підвищується ризик виникнення інфекцій.

Уникнути неприємних наслідків допоможуть спеціальні гелі, що містять молочну кислоту і оптимальний pH. Головне завдання якісного засобу для гігієни полягає у відновленні і підтримці природного pH-балансу, посилення захисної функції, а також профілактиці інфекцій.

Обирати гель для очищення інтимних областей потрібно відповідно до рівня кислотності мікрофлори в даний період життя. Так як кислотність інтимних зон сильно відрізняється від інших ділянок тіла, використовувати мило або гель для душу з метою їх очищення не рекомендується. Вони вбивають корисні бактерії слизової, які створюють бар'єр і охороняють інтимні зони від інфекцій. Крім цього такі засоби висушують чутливу шкіру, викликають дискомфорт, подразнення, печіння, а в деяких випадках є причиною появи мікротріщин або алергії.

Компоненти гелю для інтимної гігієни Deo з лінійки Intimo+med з pH 3,5 абсолютно безпечні, гіпоалергенні, він не містить барвників і синтетичних ароматизаторів. До складу засобу входить молочна кислота, яка є природною складовою мікрофлори інтимних зон. Вона відновлює і зберігає кислотний баланс, підсилює бар'єрну функцію, береже слизову від розмноження шкідливих бактерій.

Гель ідеально підходить для гігієни в період менструацій, а також під час вагітності та після пологів. Дезодоруючі компоненти запобігають появі неприємного запаху, при цьому не пошкоджують і не подразнюють шкіру. М'яка миюча основа добре змивається, надовго залишаючи відчуття комфорту. Завдяки спеціальному фармацевтичному pH, засіб активно зволожує, делікатно і дбайливо очищує, має протизапальну та протимікробну дію, підтримує кислотність інтимних зон.

Гель Intimo+med Deo для гігієни інтимних зон пройшов тест в європейській лабораторії під контролем гінеколога і дерматолога, і показав високі результати:

  • не пересушує - 90%;
  • ефективно і дбайливо очищує - 95%;
  • залишає відчуття свіжості - 75%.

Гель Intimo+med Deo рекомендований для щоденної гігієни жінкам в період вагітності, після пологів, а також під час менструацій.

Способ применения и дозы

Нанести невелику кількість засобу, змити водою.

Регистрационные данные

Инструкция для: Elfa Pharm Intimo Med (Эльфа Фарм Интимо Мед) Гель для интимной гигиены Deo 200 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Elfa Pharm Intimo Med (Эльфа Фарм Интимо Мед) Гель для интимной гигиены Deo 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов