Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Eucerin АнтиПигмент Корректор для предотвращения гиперпигментации карандаш 5 мл

Код: 78970
Eucerin АнтиПигмент Корректор для предотвращения гиперпигментации карандаш 5 мл
Цена от 421.62 до 676.22 грн

Наличие в 371 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Eucerin АнтиПигмент Корректор для предотвращения гиперпигментации карандаш 5 мл

Состав

Alcohol Denat, Aqua, Glycerin, Isobutylamido Thiazoyl Resorcinol, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer.

Показания

EUCERIN Anti-Pigment Spot Corrector - Це консилер від темних плям, який представляє собою нежирний гель з місцевим аплікатором, який полегшує точне нанесення на невеликі ділянки з гіперпігментацією.

Він містить тіамідол, ефективний запатентований інгредієнт, який діє на основну причину гіперпігментації, зменшуючи вироблення меланіну.

Доведено, що його наносять безпосередньо на темні плями, зменшуючи їх кількість і запобігаючи їх повторній появі. Перші результати видно через два тижні, а зовнішній вигляд шкіри з часом покращується при регулярному використанні. Тон шкіри стає більш рівним.

Меланін - натуральний пігмент, який надає кольору шкірі. Надмірне перебування на сонці, гормональні зміни і старіння можуть викликати підвищення вироблення меланіну і провокувати гіперпігментацію. Гіперпігментація проявляється у вигляді темних кіл і вікових плям (також називають «пігментні плями»), які надають шкірі нерівномірного відтінку.

Eucerin Anti-Pigment Коректор для зменшення та попередження гіперпігментації - це нежирний гель з аплікатором, який полегшує нанесення саме на невеликі ділянки гіперпігментації. Він містить Тіамідол - ефективний і запатентований інгредієнт, який діє на першопричину гіперпігментації, зменшуючи вироблення меланіну. Клінічно і дерматологічні доведено, що тіамідол зменшує темні плями і запобігає їх повторній появі. Перший результат помітний вже через два тижні, а при постійному використанні можна досягти стійкого ефекту. Шкіра виглядає більш рівною і сяючою.

Способ применения и дозы

Використовуйте один раз в день (вранці або ввечері) на добре очищену шкіру. Наносите в невеликих кількостях прямо на темні плями. Уникайте потрапляння в очі. Потім нанесіть відповідний зволожуючий крем.

Для досягнення оптимальних результатів використовуйте в поєднанні з денним кремом Eucerin Anti-Pigment Day Cream з SPF 30, нічним кремом Eucerin Anti-Pigment і сироваткою подвійної дії Eucerin Anti-Pigment Dual Serum.

Користуйтеся лише один раз в день. Використовуйте продукти, що містять тіамідол, не частіше чотирьох разів на день.

Регистрационные данные

Инструкция для: Eucerin АнтиПигмент Корректор для предотвращения гиперпигментации карандаш 5 мл

Производитель: Байерсдорф (Германия)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Eucerin АнтиПигмент Корректор для предотвращения гиперпигментации карандаш 5 мл

По этому товару ещё нет отзывов