Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Фитовал Формула Регулярный Уход шампунь против перхоти по 200 мл во фл.

Код: 53375
Фитовал Формула Регулярный Уход шампунь против перхоти по 200 мл во фл.
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Категория
Форма выпуска

Мыла и шампуни

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Фитовал Формула Регулярный Уход шампунь против перхоти по 200 мл во фл.

Состав

Натуральна миюча основа, циклопироксоламин, екстракт білої верби (Salixalba), комплекс цинк-ПТ-S (піритіон цинку).

Фітовал формула дерматологічний шампунь проти лупи регулярний догляд

Високоефективний дерматологічний шампунь для регулярного догляду за волоссям і шкірою голови, схильної до утворення лупи.Шампунь для регулярного догляду Fitoval formula дозволяє швидко позбутися від різних проявів лущення і подразнення шкіри, від лупи будь-якого виду. Біологічно активні речовини препарату, сприяють усуненню відмерлих клітин і регенерації шкіри волосистої частини голови

Методика фармокологічної дії

Входять до складу формули шампуню Fitoval для регулярного догляду піритіон цинку і циклопироксоламин володіють вираженим синергічна ефектом, усуваючи зростання грибків, що викликають утворення лупи. Активна речовина препарату – циклопироксоламин, має протизапальну властивість, завдяки якому швидко проходять свербіж і подразнення. Піритіон цинку нормалізує кератинизацию епідермісу і регулює роботу сальних залоз. Саліцин, який міститься в екстракті білої верби, видаляє лусочки лупи і перешкоджає утворенню нових. Шампунь не володіє дратівливою і алергічною дією.

Показания

Рекомендований дерматологами для швидкого і тривалого ефекту, усуває лупу, а також при частих рецидивах лупи. Використовується для усунення свербіння і подразнення шкіри голови.

Способ применения и дозы

Нанести невелику кількість шампуню на вологе волосся, розподілити рівномірно на шкіру голови легкими масажними рухами. Препарат залишають на волоссі на 3 хвилини, потім ретельно змивають водою. Процедуру повторюють при необхідності. Засіб Fitoval проти лупи використовують двічі на тиждень, курс застосування становить 4 тижні поспіль. Для профілактики лупи препарат застосовують раз на тиждень або через тиждень. При першому застосуванні іноді виникає легке пощипування шкіри голови.

Побочные реакции

Індивідуальна непереносимість деяких інгредієнтів. Препарат не рекомендується використовувати для дітей, молодших 12 років, в період грудного вигодовування і під час вагітності.

Условия хранения

Зберігати в прохолодному і сухому місці не більше трьох років при температурі до 25°C. Берегти від дітей. Не використовувати препарат після закінчення терміну зберігання.

Регистрационные данные

Инструкция для: Фитовал Формула Регулярный Уход шампунь против перхоти по 200 мл во фл.

Производитель: КРКА, д.д., Ново место, Словения

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Фитовал Формула Регулярный Уход шампунь против перхоти по 200 мл во фл.

По этому товару ещё нет отзывов