Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Имбирь Актив таблетки №30

Код: 79067
Имбирь Актив таблетки №30
Цена от 118.81 до 218.99 грн

Наличие в 500 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

иммуномодулятор, общеукрепляющее действие

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 14 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Имбирь Актив таблетки №30

Состав

1 таблетка містить

  • основні речовини: екстракт часнику - 40,0 мг(mg), вітамін С ( L – аскорбінова кислота) - 25,6 мг (mg), екстракт кореня імбиру – 24,8 мг (mg);
  • допоміжні речовини: підсолоджувач сорбітол, загущувач повідон, наповнювач мікрокристалічна целюлоза, антиспікаючий агент кальцію стеарат; оболонка таблетки: суха суміш « SeleCoat» (гіпромелоза, поліетиленгліколь, титану діоксид).

Опис

«Імбир Актив» з підсолоджувачем дієтична добавка до раціону харчування – додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження та вітаміну С. Сприяє загальному зміцненню організму та підвищенню імунітету, покращує травлення, обмін речовин, має антиоксидантні, жовчогінні та протипаразитарні властивості.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до складових компонентів, гострі захворювання органів травлення, вагітність та період лактації, діти до 14 років.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим та дітям від 14 років по 1 таблетці 1-2 рази на день під час вживання їжі. Термін вживання 2 – 6 тижнів. За необхідністю вживання повторити через 2 -3 тижні.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання. Перед застосуванням рекомендована консультація з лікарем.

Условия хранения

Умови зберігання

В оригінальній упаковці, у сухому, чистому, добре вентильованому і захищеному від світла місці, недоступному для дітей; за температури не вище 250С та відносної вологості повітря не більше 75%.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Имбирь Актив таблетки №30

По этому товару ещё нет отзывов