Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Імбир Актив таблетки №30

Код: 79067
Імбир Актив таблетки №30
Ціна від 120.70 до 218.99 грн

Наявність у 501 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

імуномодулятор, загальнозміцнююча дія

Галузь застосування

загальна терапія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 14 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Імбир Актив таблетки №30

Склад

1 таблетка містить

  • основні речовини: екстракт часнику - 40,0 мг(mg), вітамін С ( L – аскорбінова кислота) - 25,6 мг (mg), екстракт кореня імбиру – 24,8 мг (mg);
  • допоміжні речовини: підсолоджувач сорбітол, загущувач повідон, наповнювач мікрокристалічна целюлоза, антиспікаючий агент кальцію стеарат; оболонка таблетки: суха суміш « SeleCoat» (гіпромелоза, поліетиленгліколь, титану діоксид).

Опис

«Імбир Актив» з підсолоджувачем дієтична добавка до раціону харчування – додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження та вітаміну С. Сприяє загальному зміцненню організму та підвищенню імунітету, покращує травлення, обмін речовин, має антиоксидантні, жовчогінні та протипаразитарні властивості.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до складових компонентів, гострі захворювання органів травлення, вагітність та період лактації, діти до 14 років.

Спосіб застосування та дози

Вживати дорослим та дітям від 14 років по 1 таблетці 1-2 рази на день під час вживання їжі. Термін вживання 2 – 6 тижнів. За необхідністю вживання повторити через 2 -3 тижні.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання. Перед застосуванням рекомендована консультація з лікарем.

Умови зберігання

Умови зберігання

В оригінальній упаковці, у сухому, чистому, добре вентильованому і захищеному від світла місці, недоступному для дітей; за температури не вище 250С та відносної вологості повітря не більше 75%.

Додати відгук до товару

Відгук про Імбир Актив таблетки №30

Цей товар ще не має відгуків