Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Каша Молочная HiPP (ХиПП) гречневая с пребиотиками с 4 месяцев, 250г

Код: 46919
Каша Молочная HiPP (ХиПП) гречневая с пребиотиками с 4 месяцев, 250г
Цена от 140.70 до 212.99 грн

Наличие в 1024 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Продукты питания

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Каша Молочная HiPP (ХиПП) гречневая с пребиотиками с 4 месяцев, 250г

Состав

дитяча молочна суміш 45% (сухе знежирене молоко, 28% гречані пластівці, кокосове, рапсове і соняшникову олії, суха частково демінералізована молочна сироватка, кальцію карбонат, вітамін С, заліза сульфат, цинку сульфат, вітамін E, ніацин, пантотенова кислота, вітамн B1, вітамін A, вітамін B6, вітамін B2, калію йодат, фолієва кислота, вітамін K, селен, вітамін D, біотин), суха частково демінералізована молочна сироватка, 23% гречані пластівці, мальтодекстрин, пребіотики (галактоолігосахариді з лактози), заліза сульфат, цинку су льфат, вітамін B1, вітамін A, вітамін D

Не містить глютен.

Знак HiPP Organic гарантує найвищу якість органічних продуктів HiPP і застосування до них більш суворих вимог у порівнянні з вимогами законодавства Європейського Союзу щодо органічних продуктів.

До складу каші входять цінні злаки, які легко засвоюються, пребіотики — для підтримки здорової мікрофлори кишечника, і дитяча молочна суміш, яка є більш безпечною і корисною для малюків, ніж сухе молоко.

Пребіотики — це харчові компоненти, які входять до складу грудного молока, підтримують здорову мікрофлору кишечника. Дитяча молочна суміш є джерелом: заліза — для кровотворення і розумового розвитку, кальцію і вітаміну D — для формування кісток, йоду — для здорового функціонування щитовидної залози, цинку і вітаміну C — для підвищення захисних сил організму, вітаміну A — для здорової шкіри, Омега -3 жирні кислоти — для розвитку мозку і зору.
                     
Перед початком вживання необхідно проконсультуватися з лікарем. Можлива підвищена індивідуальна чутливість дитини до інгредієнтів продукту.

Переваги продукту: переваги продукту: цінні злаки, які легко засвоюються, пребіотики — для підтримки здорової мікрофлори кишечника, дитяча молочна суміш в складі, а не сухе молоко, що більш безпечно і корисно для дитини.
Дитяча молочна суміш це джерело: заліза — для кровотворення і розумового розвитку, кальцію і вітаміну D — для формування кісток, йоду — для здорового функціонування щитовидної залози, цинку і вітаміну C — для підвищення захисних сил організму, вітаміну A — для здорової шкіри, Омега -3 жирні кислоти — для розвитку мозку і зору.

Продукт не містить: цукру, ароматизаторів, барвників, консервантів. Без ГМО.

Показания

Може використовуватися в якості прикорму з 4 місяців

Перш ніж Ви почнете доповнювати раціон дитини прикорму, порадьтеся з Вашим лікарем-педіатром. Можлива індивідуальна підвищена чутливість до будь-якого компонента продукту.
Для здоров'я Вашої дитини дуже важливо, щоб Ви точно дотримувалися рекомендацій з приготування і дозування.
Кашу давайте з ложечки і готуйте для годування завжди свіжу порцію.

Способ применения и дозы

Готувати на воді.

  • Візьміть необхідну кількість води і сухої каші відповідно до віку дитини згідно із таблицею дозування.
  • Закип'ятіть свіжу питну воду і охолодіть її до температури 50 ° C.Положіте в тарілку рекомендовану кількість сухої каші (згідно з таблицею дозування)
  • Відміряйте кип'ячену воду (згідно з таблицею дозування), додайте її в суху кашу і перемішайте.
  • Залиште кашу на 1 хвилину для досягнення густої консистенції. Перед годуванням перевірте температуру каші!

Условия хранения

закритий пакет зберігайте в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці при температурі від 3 ° С до 25 ° С. Відкритий пакет (упаковку) щільно закривайте і зберігайте в сухих і гігієнічних умовах при кімнатній температурі, макс. 25 ° С. Вміст відкритого пакету використовуйте протягом 3-4 тижнів.

Регистрационные данные

Инструкция для: Каша Молочная HiPP (ХиПП) гречневая с пребиотиками с 4 месяцев, 250г

Производитель: Уивера для "ООО" Хипп Украина "(Хорватия, Украина)

Регистрация: 05.03.02-03/54088

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V06) Питательные продукты общего назначения

(V06D) Другие питательные продукты

(V06DX) Другие комбинации питательных веществ

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Каша Молочная HiPP (ХиПП) гречневая с пребиотиками с 4 месяцев, 250г

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: