Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Каша Молочная HiPP (ХиПП) пшеничная с фруктами с 6 месяцев, 250г

Код: 47752
Каша Молочная HiPP (ХиПП) пшеничная с фруктами с 6 месяцев, 250г
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Продукты питания

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Каша Молочная HiPP (ХиПП) пшеничная с фруктами с 6 месяцев, 250г

Состав

органічна дитяча молочна суміш 45% (органічна суха частково демінералізована молочна сироватка, органічне пальмоядровое, органічне рапсове і органічне соняшникова олії, органічне сухе знежирене молоко, органічна кукурудзяна мука, вітамін С, заліза сульфат, цинку сульфат, вітамін E, ніацин, пантотенова кислота, вітамін B1, вітамін A, калію йодат, вітамін B6, вітамін B2, фолієва кислота, вітамін K, селен, мідь сульфат, вітамін D, біотин), органічна пшенична крупа29%, органічна суха частково Дьомін ралізірованная молочна сироватка, органічні фрукти 13% (концентрований органічний яблучний сік з солодких сортів яблук 6%, концентрований органічний грушевий сік 4,1%, висушеності подрібнені органічні банани 2,3%, висушені подрібнені органічні персики 0,6%) органічне сухе знежирене молоко, органічна рисове борошно, кальцію карбонат, екстракт з яблук 0,3%, екстракт з апельсинів, вітамін B1, вітамін A, вітамін D. Містить глютен.

Знак HiPP Organic гарантує найвищу якість органічних продуктів HiPP і застосування до них більш суворих вимог у порівнянні з вимогами законодавства Європейського Союзу щодо органічних продуктів.

Дитяча молочна суміш є джерелом: заліза — для кровотворення і розумового розвитку, кальцію і вітаміну D — для формування кісток, йоду — для здорового функціонування щитовидної залози, цинку і вітаміну C — для підвищення захисних сил організму, вітаміну A — для здорової шкіри, Омега -3 жирні кислоти — для розвитку мозку і зору.
    
Перед початком вживання необхідно проконсультуватися з лікарем. Можлива підвищена індивідуальна чутливість дитини до інгредієнтів продукту.

Переваги продукту: цінні цільнозернові злаки, які легко засвоюються, дитяча молочна суміш в складі, а не сухе молоко, що більш безпечно і корисно для дитини.
Дитяча молочна суміш це джерело: заліза — для кровотворення і розумового розвитку, кальцію і вітаміну D — для формування кісток, йоду — для здорового функціонування щитовидної залози, цинку і вітаміну C — для підвищення захисних сил організму, вітаміну A — для здорової шкіри, Омега -3 жирні кислоти — для розвитку мозку і зору.

Продукт не містить: цукру, ароматизаторів, барвників, консервантів. Без ГМО.

Показания

Використовується в якості прикорму з 6 місяців

• Перш ніж Ви почнете доповнювати раціон дитини прикорму, порадьтеся з Вашим лікарем-педіатром. Можлива індивідуальна підвищена чутливість до будь-якого компонента продукту.
• Для здоров'я Вашої дитини дуже важливо, щоб Ви точно дотримувалися рекомендацій з приготування і дозування.
• Кашу давайте з ложечки і готуйте для годування завжди свіжу порцію.

Способ применения и дозы

Готувати на воді. Візьміть необхідну кількість води і сухої каші відповідно до віку дитини згідно із таблицею дозування.

• Закип'ятіть свіжу питну воду і охолодіть її до температури 50 ° C.
• Покладіть в тарілку рекомендовану кількість сухої каші (згідно з таблицею дозування)
• Додайте кип'ячену воду (згідно з таблицею дозування), додайте її в суху кашу і перемішайте.
• Залиште кашу на 1 хвилину для досягнення густої консистенції. Перед годуванням перевірте температуру каші!

Условия хранения

закритий пакет зберігайте в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці при температурі від 3 ° С до 25 ° С. Відкритий пакет (упаковку) щільно закривайте і зберігайте в сухих і гігієнічних умовах при кімнатній температурі, макс. 25 ° С. Вміст відкритого пакету використовуйте протягом 3-4 тижнів.

Регистрационные данные

Инструкция для: Каша Молочная HiPP (ХиПП) пшеничная с фруктами с 6 месяцев, 250г

Производитель: Уивера для "ООО" Хипп Украина "(Хорватия, Украина)

Регистрация: 05.03.02-03/11835

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V06) Питательные продукты общего назначения

(V06D) Другие питательные продукты

(V06DX) Другие комбинации питательных веществ

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Каша Молочная HiPP (ХиПП) пшеничная с фруктами с 6 месяцев, 250г

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: