Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Курмерин капс. 375 мг №30 (10х3)

Код: 76563
Курмерин капс. 375 мг №30 (10х3)
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Курмерин капс. 375 мг №30 (10х3)

Состав

Куркумін С3 комплекс – 50 мг, альфа-токоферол ацетат (вітамін Е) – 25 мг, тетрагідрокуркуміноїди – 10 мг, піперин – 1 мг, селен (селенометіонін) – 50 мкг;

Опис

Жителі Індії вже кілька тисяч років використовують порошок куркуми в народній медицині - аюрведі, як ліки від багатьох захворювань. Порошок куркуми містить в собі більше 100 різних речовин, у тому числі куркумін, який володіє найбільшою активністю і проявляє найсильніші протизапальні, бактерицидні та антиоксидантні властивості.

КУРКУМІН - сприяє поліпшенню травлення, нормалізує мікрофлору кишківника, зв'язує вільні радикали, ефективний як антибактеріальна речовина, сприяє детоксикації печінки, перешкоджає формуванню катаракти і формуванню каменів у жовчному міхурі, покращуючи його роботу. Доведено його лікувальні властивості при захворюваннях серця, при гіпертонічній хворобі.

Багато лікувальні властивості куркуміна добре вивчені і описані в медичній літературі:

- Шлунково-кишкові розлади: протизапальні властивості куркумина можуть виявитися ефективними для людей, що мають запальне захворювання кишківника, синдром подразненого кишківника і виразковий коліт.

- Рівні холестерину і хвороби серця: навіть незначні дози куркумина протягом одного тижня можуть знизити рівень «поганого» холестерину (ЛПНЩ), поліпшити показники "хорошого" (ЛПВЩ) і знизити ризик серцевих захворювань.

- Куркумін має сильну антибактеріальну дію. Найбільшу активність куркумін проявив щодо бактерій хелікобактер пілорі (H.pylori), що викликають гастрит, виразкову хворобу і рак шлунка.

- Окислювальний стрес: куркумін відноситься до одного з найпотужніших антиоксидантів і усуває з організму потенційно шкідливі метали.

- Остеоартрит: протизапальні та антиоксидантні властивості куркумина полегшують біль і зменшують маркери запалення, в результаті чого знижується прогресування остеоартриту.

Поєднання пиперину з Куркумин С3 Комплексом, збільшило біодоступність куркумину, при цьому без будь-яких побічних ефектів. Плюс до всього, пиперин володіє власними корисними для кишківника властивостями, включаючи антиоксидантні і антимікробні.

Куркумін інкапсулюють в частинки фосфоліпідів. Обволікаючі частки лецитину захищають куркумін від агресивного середовища шлунку і вивільняють його в шлунково-кишковому тракті, де він всмоктується і доставляє вільну форму куркумину в кровотік і до тканин-мішеней. Ця технологія дозволяє досягти клінічно значущих рівнів вільного куркумина в сироватці крові.

ВІТАМІН Е (ТОКОФЕРОЛУ АЦЕТАТ) - знижує ризик ішемічної хвороби серця. Зміцнює стінки судин. Має антисклеротичну дію.  Підвищує імунітет, збільшує силу і витривалість м'язів, покращує стан шкіри, перешкоджає передчасному її старінню, покращує розумову і фізичну активність, покращує роботу центральної нервової системи.

СЕЛЕН - відомий як антиоксидант. Він бере участь у синтезі гормонів залози щитовидної, які регулюють обмін речовин. Селен захищає від серцево-судинних захворювань. Він має протиракову дію, сприяє правильному росту клітин, зміцнює імунітет.

Показания

Може бути рекомендована як додаткове джерело біологічно активних речовин. Сприяє нормалізації функціонування кишечника, зниженню рівня «поганого» холестерину та ризику серцевих захворювань. Покращує засвоєння поживних речовин. Гальмує процеси передчасного старіння. Має загальнозміцнюючі та антиоксидантні властивості.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Противопоказания

Застереження

Підвищена особиста чутливість до компонентів.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

По 1-2 капсули на день під час вживання їжі, запиваючи водою.

ТЕРМІН ВЖИВАННЯ: узгоджувати з лікарем.

Условия хранения

Форма випуску

М’які желатинові капсули №30.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Курмерин капс. 375 мг №30 (10х3)

По этому товару ещё нет отзывов