Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

L-Карнитин сироп по 100 мл фл. №1

Код: 69845
L-Карнитин сироп по 100 мл фл. №1
Цена от 70.00 до 165.31 грн

Наличие в 704 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Жидкости оральные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для L-Карнитин сироп по 100 мл фл. №1

Состав

Вода очищена, L-карнітин, екстракт ананаса, екстракт зеленого чаю, яблучна кислота, кислота лимонна моногідрат, бензоат натрію, вітамін В5, ароматизатор "Лайм", сукралоза.

Властивості

«L-карнітин» - біологічно активна добавка, яка сприяє використанню жиру в якості основного джерела енергії, шляхом активного транспорту жирних кислот в мітохондрії клітини, де вони розщеплюються з вивільненням енергії. Забезпечує підтримку оптимального фізіологічного стану та енергозабезпечення м'язів при значних фізичних навантаженнях і спортивних тренуваннях.

Особливості

  • Застосування препарату безпосередньо перед спортивним тренуванням збільшує м'язову масу за рахунок використання жирових відкладень. Підвищує ефективність і витривалість при спортивних тренуваннях, а також працездатність при щоденних фізичних навантаженнях, в тому числі у людей з хворобами серця.
  • «L-карнітин» уповільнює процеси старіння головного мозку, покращує пам'ять і концентрацію уваги, сприяє швидкому відновленню після стресу, зменшує відчуття тривоги.
  • Препарат стимулює харчової рефлекс, поліпшує апетит у недоношених і гіпотрофічних немовлят, усуває дефіцит маси тіла, позитивно впливає на розвиток скелета і м'язів у дітей і підлітків.
  • «L-карнітин» заповнює дефіцит карнітину, викликаний недостатнім його надходженням в організм у вегетаріанців (відсутність в раціоні м'ясних і молочних продуктів).

Противопоказания

Індивідуальна чутливість, вагітність, грудне вигодовування.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о L-Карнитин сироп по 100 мл фл. №1

По этому товару ещё нет отзывов