Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Магний+В6 табл. №50

Код: 72885
Магний+В6 табл. №50
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 10 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Магний+В6 табл. №50

Состав

магній (лактат магнію) – 50 мг (mg), вітамін В6 – 1,5 мг (mg). Допоміжні речовини: наповнювач мікрокристалічна целюлоза, лактоза, стеарат кальцію, карбоксиметилцелюлоза.

Магній незамінний мікроелемент, необхідний для нормальної роботи нервової і серцево-судинної систем, бере участь в регуляції передачі нервових імпульсів, відповідає за нервово-м’язову передачу. Магній служить природним антистресовим фактором, гальмує процеси збудження в центральній нервовій системі і знижує чутливість організму до зовнішніх впливів.

Недолік магнію в організмі може спостерігатися при порушенні режиму харчування (дієта), при збільшенні потреби в магнії або при дисбалансі надходження, метаболізму і виведення магнію (наприклад, при підвищеному фізичному і розумовому навантаженні, стресі, в період вагітності, при застосуванні діуретиків). Рекомендований при дратівливості, нервозності, втомі, при прискореному серцебитті, м’язових судомах, відчутті поколювання в кінцівках.

Піридоксин (вітамін В6) бере участь у багатьох метаболічних процесах, у регуляції метаболізму нервової системи. Вітамін В6 покращує всмоктування магнію з шлунково-кишкового тракту і його проникнення в клітини.

Переваги Магній В6 від Dr.OM:

  • Допомагає боротися зі стресом, заспокоює, покращує сон
  • Не містить ароматизаторів, барвників, консервантів
  • Таблетки завдяки унікальній формі легко ковтаються
  • Вітамін В6 допомагає кращому проникненню магнію в клітини

Показания

може бути використана в якості додаткового джерела магнію при наявності ознак дефіциту цього мінералу (дратівливість, нервозність, серцебиття і т.д.), а також при будь-яких станах, що супроводжуються недоліком магнію. Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Противопоказания

вік до 10 років, період лактації, ниркова недостатність, фенілкетонурія. Заходи безпеки: зберігати в недоступному для дітей місці. Не вживати при пошкодженій упаковці.

Застереження при застосуванні: індивідуальна підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. Прийом під час вагітності після консультації лікаря. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати рекомендованої добової дози.

Способ применения и дозы

дітям у віці від 10 до 12 років приймати по 1 таблетці 2 рази на добу;

дорослим і дітям старше 12 років – по 1-2 таблетки 2-3 рази на добу під час їжі. Таблетку ковтають цілою, запиваючи достатньою кількістю рідини.

Максимальна добова доза – 5 таблеток.

Тривалість застосування – 2-3 тижні.

Подальше термін споживання узгоджується з лікарем.

Условия хранения

зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 °С і відносній вологості повітря не вище 75%.

Термін придатності: 24 місяці з дати виготовлення.

Не є лікарським засобом. Дієтична добавка.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Магний+В6 табл. №50

По этому товару ещё нет отзывов