Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Адверсо миртовое 10 мл

Код: 25511
Масло эфирное Адверсо миртовое 10 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Адверсо миртовое 10 мл

Состав

Ефірна олія миртова це запах щастя. Бактерицидний засіб. Застосовується при лікуванні бронхолегеневих захворювань. Аромат мирта нормалізує роботу центральної та вегетативної нервової системи.

Отримують методом гідродистиляції із листя і пагонів мирта вічнозеленого. Має сильний аромат трави з відтінком камфори, нагадує запах кипарису.

Дія

  • антисептична, бактерицидна, дезодоруюча;
  • кровоспинна, протизапальна;
  • судинозвужуюча, при варикозному розширенні вен;
  • сильна заспокійлива;
  • покращує пам’ять.

Показания

  • Для догляду за проблемною, чутливою, тонкою шкірою;
  • жирна шкіра, вугрові висипання, жирне волосся;
  • має стягуючу дію;
  • целюліт, надмірна вага (нормалізує водно-жировий обмін);
  • зменшує властиве псоріазу лущення шкіри.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість миртової олії, післяопераційний та післяінфарктний стан. Обережно застосовувати при вагітності, епілепсії, гіпертонії, тромбофлебіті.

Способ применения и дозы

Збагачення косметичних засобів: 4-5 крапель миртової олії або суміші її з лимонною олією в співвідношенні 1:1 на 10 г (мг) основи (крему. тоніка, шампуню та ін.). Усуває підшкірні судинні рисунки. Цю композицію олій можна використовувати для масажу, ванн, аромаламп, при варикозному розширенні вен і геморої.

Масаж: 5-6 крапель миртової ефірної олії або суміші її з ялівцевою, лавандовою і сосновою ефірною олією в співвідношенні 1:1:1:1 розмішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (мигдальної, персикової, абрикосової. оливкової та ін.) або вибраного Вами крему. Використовувати при проблемній шкірі, гіпергідрозі, целюліті. Цю ж суміш на жировій основі можна використовувати як інсектицидний засіб (від бліх).

Ванна: В заповнену ванну (37-38°C) додати 5-6 крапель миртової олії або вищевказаної композиції олії, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, піни для ванн, морської або кухонної солі). Тривалість процедури 10-15 хвилин.

Полоскання ротової порожнини і тампони: 1-2 краплі олії на 1 скланку теплої води.

Інгаляції: 1-2 краплі миртової олії додати в посуд з гарячою водою, накритися рушником і глибоко вдихати пару протягом 5-7 хвилин. Очі при цьому повинні бути закриті. Застосовувати при гострих респіраторних захворюваннях, кашлі.

Ароматизація приміщень: 4-5 крапель миртової олії або композиції олій добавити в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Приміщення наповниться ароматом, якщо немає аромалампи, олію можна нанести на серветку або додати в горнятко з гарячою водою і покласти його на радіатор опалення. Миртова олія знімає сильне збудження (нестриманий плач), нервові зриви. В поєднанні з лимонною ефірною олією підвищує концентрацію уваги, покращує пам’ять. Тривалість процедури 15-30 хвилин.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Адверсо миртовое 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: