Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло эфирное Адверсо душицы 10 мл

Код: 26266
Масло эфирное Адверсо душицы 10 мл
Цена от 89.50 до 145.00 грн

Наличие в 6 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло эфирное Адверсо душицы 10 мл

Состав

Ефірна олія материнки седативний, бактерицидний, антиспазматичний.

Одержують методом гідродистиляції з квітучої частини материнки звичайної. Основним носієм запаху є тимол з важким, маслянистим, терпким ароматом з гірким відтінком.

Дія

  • бактерицидна, антисептична, противірусна;
  • болезаспокійлива, протизапальна, відхаркувальна;
  • заспокоює, відновлює душевну рівновагу;
  • усуває неврози і страх.

Показания

  • Шкірні висипання, гнійничкові ураження шкіри;
  • дерматит, екзема, герпес, педикульоз;
  • целюліт;
  • гострі респіраторні захворювання, грип, бронхіт, кашлюк, бронхіальна астма;
  • зубний біль.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість материнки. Обережно вживати при вагітності, гіпертонічній хворобі.

Способ применения и дозы

Збагачення косметичних засобів: 2-3 краплі ефірної олії материнки змішати з 15 г крему або з 15 мл лосьйону, шампуню і ін. При педикульозі до 200 мл шампуню додати 30 крапель ефірної олії материнки. Мити голову не рідше ніж 3 раз на тиждень.

Масаж: 1-2 краплі ефірної олії материнки або суміші її з лавандовою, евкаліптовою, розмариновою оліями, узятими в співвідношенні 1:1, змішати з 1-2 столовими ложками будь-якої рослинної олії (жожоба, мигдалевої, персикової та ін.) або будь-якого вибраного Вами крему. Вказані композиції олій можна використовувати для ванн і ароматизації приміщень при гострих респіраторних захворюваннях і регуляції емоційного фону.

Ванни: У наповнену ванну (37-38°C) додати 4-5 крапель ефірної олії материнки або композиції вищезгаданих олій, заздалегідь змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури 10-20 хвилин.

Компреси: 3-4 краплі ефірної олії материнки додати в 1 стакан теплої води. Використовувати при гнійничкових ураженнях шкіри, екземі, дерматитах.

Інгаляції холодні: 2-4 краплі ефірної олії материнки нанести на серветку і вдихати 3-5 хвилин. Ефективні при гострих респіраторних захворюваннях, шлункових і діафрагмальних спазмах (гикавка), регулюють емоційний фон.

Інгаляції гарячі: 2-3 краплі ефірної олії материнки додати в ємкість з гарячою водою, накритися рушником і глибоко вдихати пару протягом 3-5 хвилин. Очі при цьому повинні бути закритими. Особливо ефективні при бронхіті і кашлі з астматичним компонентом.

Полоскання і тампони: 3-5 крапель ефірної олії додати в 1 стакан теплої води. 1 краплю олії материнки змішати з 2 краплями будь-якої рослинної олії, змочити ватяний тампон і прикласти до хворого зуба.

Ароматизація приміщення: 4-5 крапель олії материнки або суміші з лавандовою, евкаліптовою або розмариновою оліями в співвідношенні 1:1 додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. Якщо немає аромалампи, олію можна нанести на серветку або додати в горнятко з гарячою водою і покласти її на радіатор опалення.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло эфирное Адверсо душицы 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: