Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Масло косметическое Ароматика для укрепления волос 50 мл

Код: 62028
Масло косметическое Ароматика для укрепления волос 50 мл
Цена от 122.67 до 122.67 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Масло косметическое Ароматика для укрепления волос 50 мл

Состав

Натуральні рослинні олії: виноградних кісточок, жожоба; натуральні ефірні олії: кедрова, евкаліптова, апельсинова, шавлії мускатної, тим'янова.

Не містить консервантів, барвників і синтетичних добавок.

Опис

Олія косметична Ароматика AromaMagic для зміцнення волосся приготовлена на основі жирних рослинних олій виноградних кісточок і жожоба з додаванням евкаліптової, апельсинової, кедрової, шавлії мускатної і тим'янової ефірних олій. Не містить консервантів, барвників і синтетичних добавок.

Суміш олій, що входять до складу, сприяють поліпшенню живлення волосяних фолікулів і зміцненню волосся, роблячи його здоровим, міцним, еластичним і блискучим. Олія усуває ламкість і посіченість волосся (особливо після фарбування і хімічної завивки), а також сприяє усуненню лупи.

Олія для зміцнення волосся відрізняється тонкою текстурою, високою проникаючою здатністю, регенеруючою, пом'якшувальною, зволожуючою, потужною антисептичною і протизапальною дією, що забезпечує інтенсивне відновлення волосся і стимулювання його росту. Ефективність оздоровлюючої дії суміші є результатом впливу високоякісних олій рослинного походження як на волосся, так і на шкіру голови. Олія для зміцнення волосся є хорошим тонізуючим засобом, який ефективно покращує кровообіг і обмінні процеси в шкірі голови, сприяючи поліпшенню живлення волосяних фолікулів. Олія покращує структуру волосся, відновлює його природний блиск і еластичність. Волосся стає не тільки красивим, але і здоровим.

Олія зменшує надмірне вироблення шкірного сала на волосистій частині голови, очищає жирне волосся, допомагає позбутися від лупи, заспокоює подразнену шкіру голови і усуває запальні реакції. Завдяки протизапальній та антисептичній дії олія ефективно справляється з різними шкірними інфекціями.

Способ применения и дозы

Невелику кількість суміші нанести на шкіру голови між пасмами волосся і масажними рухами протягом 3-5 хвилин рівномірно розподілити по шкірі волосистої частини голови. Ретельно розчесати волосся, розподіляючи олію по всій довжині волосся. У разі необхідності збільшити кількість нанесеної олії. Олійну маску витримують не менше 15 хвилин.

Для посилення ефекту обернути голову спочатку поліетиленовою косинкою, а потім, поверх неї - теплим рушником.

Після процедури голову ретельно вимити шампунем.

Застереження

Індивідуальна непереносимість окремих компонентів олії.

Уникати потрапляння олії в очі.

Регистрационные данные

Инструкция для: Масло косметическое Ароматика для укрепления волос 50 мл

Производитель: ОАО Золотоношский ПКФ для Ароматика, Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Масло косметическое Ароматика для укрепления волос 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов