Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Олія косметична Ароматика для зміцнення волосся 50 мл

Код: 62028
Олія косметична Ароматика для зміцнення волосся 50 мл
Ціна від 119.83 до 119.83 грн

Наявність у 1 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Масла

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Олія косметична Ароматика для зміцнення волосся 50 мл

Склад

Натуральні рослинні олії: виноградних кісточок, жожоба; натуральні ефірні олії: кедрова, евкаліптова, апельсинова, шавлії мускатної, тим'янова.

Не містить консервантів, барвників і синтетичних добавок.

Опис

Олія косметична Ароматика AromaMagic для зміцнення волосся приготовлена на основі жирних рослинних олій виноградних кісточок і жожоба з додаванням евкаліптової, апельсинової, кедрової, шавлії мускатної і тим'янової ефірних олій. Не містить консервантів, барвників і синтетичних добавок.

Суміш олій, що входять до складу, сприяють поліпшенню живлення волосяних фолікулів і зміцненню волосся, роблячи його здоровим, міцним, еластичним і блискучим. Олія усуває ламкість і посіченість волосся (особливо після фарбування і хімічної завивки), а також сприяє усуненню лупи.

Олія для зміцнення волосся відрізняється тонкою текстурою, високою проникаючою здатністю, регенеруючою, пом'якшувальною, зволожуючою, потужною антисептичною і протизапальною дією, що забезпечує інтенсивне відновлення волосся і стимулювання його росту. Ефективність оздоровлюючої дії суміші є результатом впливу високоякісних олій рослинного походження як на волосся, так і на шкіру голови. Олія для зміцнення волосся є хорошим тонізуючим засобом, який ефективно покращує кровообіг і обмінні процеси в шкірі голови, сприяючи поліпшенню живлення волосяних фолікулів. Олія покращує структуру волосся, відновлює його природний блиск і еластичність. Волосся стає не тільки красивим, але і здоровим.

Олія зменшує надмірне вироблення шкірного сала на волосистій частині голови, очищає жирне волосся, допомагає позбутися від лупи, заспокоює подразнену шкіру голови і усуває запальні реакції. Завдяки протизапальній та антисептичній дії олія ефективно справляється з різними шкірними інфекціями.

Спосіб застосування та дози

Невелику кількість суміші нанести на шкіру голови між пасмами волосся і масажними рухами протягом 3-5 хвилин рівномірно розподілити по шкірі волосистої частини голови. Ретельно розчесати волосся, розподіляючи олію по всій довжині волосся. У разі необхідності збільшити кількість нанесеної олії. Олійну маску витримують не менше 15 хвилин.

Для посилення ефекту обернути голову спочатку поліетиленовою косинкою, а потім, поверх неї - теплим рушником.

Після процедури голову ретельно вимити шампунем.

Застереження

Індивідуальна непереносимість окремих компонентів олії.

Уникати потрапляння олії в очі.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Олія косметична Ароматика для зміцнення волосся 50 мл

Виробник: ВАТ Золотоніська ПКФ для Ароматика, Україна

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AT) Косметика

Додати відгук до товару

Відгук про Олія косметична Ароматика для зміцнення волосся 50 мл

Цей товар ще не має відгуків