Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Минеральная вода Свалява 1,5 л

Код: 58199
Минеральная вода Свалява 1,5 л
Цена от 29.17 до 46.52 грн

Наличие в 193 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Жидкости внутрь

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Минеральная вода Свалява 1,5 л

Состав

Хімічний склад, мг/дм³ Свалява
Натрій-калій/Na++/ 900-2000
Кальцій/Са2+/ 100-210
Магній/Mg2+/ <50
Хлориди/СL-/ 70-140
Сульфати/SO42-/ <50
Гідрокарбонати/НСОз-/ 2800-5600
Специфічні компоненти/Н3ВО3/ 35-150
Загальна мінералізація, г/дм3 4,0-8,0

Опис

За хімічним складом ця вода відноситься до середньомінералізованої вуглекислої борної гідрокарбонатно-натрієвої води. І має схожість з Боржомською і Поляно-Квасовою водами. Добування її відбувається на глибині 200 м. Безумовно мінерально-лікувальна вода «Свалява» спрямована на оздоровлення 

Показания

Мінеральна вода Свалява та всі гідрокарбонатні натрієві, так звані лужні мінеральні води, використовуються, перш за все, як дігестиви - засоби для поліпшення травлення, особливо при підвищеній кислотності шлунка, коли за рахунок нейтралізації кислоти прискорюється евакуація зі шлунка, припиняється печія, відчуття тяжкості в шлунку; в результаті евакуації нейтралізованого шлункового вмісту і залуження порожнини 12-палої кишки, а також завдяки стимуляції секреції жовчі і скорочення жовчного міхура відновлюється надходження жовчі та секрету підшлункової залози, підвищується активність травних ферментів.

Другою важливою дією гідрокарбонатних вод як буферних розчинів є їх вплив на кислотно-лужний стан організму при явищах метаболічного ацидозу, наприклад, при ожирінні, цукровому діабеті. Зсув рН сечі в лужну сторону має велике значення для розчинення сечового піску певного хімічного складу, профілактики літогенних діатезів.

Гідрокарбонатні води мають сприятливий вплив на вуглеводний і ліпідний обмін, як завдяки поліпшенню функціонального стану печінки, так і в результаті посилення ліполітичних процесів. Наявність в мінеральній воді широкого спектру мікроелементів у біологічно активних концентраціях зумовлює ефективність її призначення при порушеннях мінерального обміну. Вода має оздоровчі властивості, спрямовані на поліпшення і відновлення роботи печінки, жовчних шляхів, травлення і обміну речовин, а також очищенню нирок.

Регистрационные данные

Инструкция для: Минеральная вода Свалява 1,5 л

Производитель: Свалявские минеральные воды ОДО (Украина)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Минеральная вода Свалява 1,5 л

По этому товару ещё нет отзывов