Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Вода Аквасорб 950 мл

Код: 77981
Вода Аквасорб 950 мл
Цена от 92.00 до 92.00 грн

Наличие в 1560 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

алкогольная интоксикация, похмельный синдром

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Разрешено

для взрослых

Детям с

с 18 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Вода Аквасорб 950 мл

Состав

Вода питна домінералізована (натрій хлористий, калій хлористий, магній хлористий, кальцій хлористий, натрію гідрокарбонат), вуглекислота, еритритол (підсолоджувач).

Хімічний склад:

  • Na+ 900 мг/л (mg/L)
  • K+ 160 мг/л (mg/L)
  • Mg2+ 50 мг/л (mg/L)
  • Ca2+ 50 мг/л (mg/L)
  • Сl- 1600 мг/л (mg/L)
  • НСО3- 300 мг/л (mg/L)
  • Вуглекислота 0,06 - 0,17 %
  • Мінералізація (мг/л (mg/L)): 2500-3000

Поживна(харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: білки - 0,02 г (g), жири - 0,02 г (g), вуглеводи - 0,35 г (g); 7,03 кДж (kJ) / 1,66 ккал (kсal).

Показания

 

За рекомендацією лікаря як харчовий продукт для спеціальних медичних цілей - додаткове джерело рідини та мінеральних речовин з метою регідратації та дезінтоксикації при підвищеній втраті води та електролітів при станах, що супроводжуються дегідратацією (зневодненням) та інтоксикацією організму (блювота, рвота, токсикози у вагітних, підвищена пітливість (внаслідок надмірних фізичних навантажень, заняттях спортом тощо), алкогольна інтоксикація, вірусна інфекція, перебування у жаркому кліматі, робота на хімічному виробництві та в гарячих цехах) та в інших ситуаціях, які супроводжуються регідратацією та інтоксикацією, а також з метою оздоровлення організму. Регідратація організму сприяє усуненню наявного водно-сольового дефіциту, а зниження концентрації токсичних речовин та активація діурезу створюють дезінтоксикаційний ефект.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до складових компонентів, тяжка дегідратація, діти віком до 18 років.

Не є лікарським засобом.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим у відповідності до фізіологічних потреб організму і рівнем дефіциту води та електролітів. Рекомендована щоденна кількість – не більше 2 л (L) на день. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Побочные реакции

Не перевищувати рекомендовану щоденну кількість. АкваСорб не є замінником повноцінного харчування. Не вживати продукт після закінчення терміну придатності.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника в темному та захищеному від попадання вологи та прямих сонячних променів місці, за температури від 5 ºС до 25 ºС та відносній вологості повітря не більше 75 %. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Вода Аквасорб 950 мл

По этому товару ещё нет отзывов