Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Мыло туалетное натуральное ручной роботы Яка Гуцульский травяной сбор, 75 г

Код: 58130
Мыло туалетное натуральное ручной роботы Яка Гуцульский травяной сбор, 75 г
Цена от 26.60 до 26.60 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мыла и шампуни

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Мыло туалетное натуральное ручной роботы Яка Гуцульский травяной сбор, 75 г

Состав

Оливкова олія, пальмова олія, кокосова олія, рапсова олія, касторова олія, олія виноградних кісточок, соєва олія, відвар шавлії, календули, ромашки, шишок хмелю, лужний розчин, композиція ефірних олій.

Показания

Натуральне мило ручної роботи «Гуцульський трав'яний збір» створено виключно з натуральних інгредієнтів та не містить ніяких шкідливих для шкіри компонентів, таких як штучні консерванти, барвники, ароматизатори.

Карпати — це місце, яке багатьом запам'ятовується безкрайніми просторами, чистим повітрям, швидкими ріками та, звичайно ж, п'янким ароматом гірських трав. До складу мила «Гуцульський трав'яний збір» від ТМ «ЯКА» були додані найкорисніші та найбільш запашні трави Карпат, щоби ви отримали максимум задоволення та користі від використання.

До складу входять відвари шавлії, календули, ромашки та шишок хмелю. Вони мають корисні властивості, завдяки чому ваша шкіра стане набагато більш здоровою та красивою. Так, ці компоненти знімають запальні процеси, мають антибактеріальну дію, тонізують шкіру, сприяють її розгладжуванню та активно захищають від негативного впливу довкілля, оскільки створюють невидиму плівку, яка запобігає пересушуванню та перешкоджає проникненню хвороботворних бактерій в епідерміс, водночас не заважаючи шкірі дихати.

Завдяки таким властивостям мило відмінно підійде для догляду за шкірою при наявності вугрів, фурункулів, акне. Приємний аромат мила досягається завдяки наявності у складі ефірних олій розмарину, чайного дерева, іланг-ілангу, полину.

Крім того, до складу входять оливкова та кокосова олія, які дбайливо доглядають за шкірою, пом'якшуючи та зволожуючи її. Тваринні жири в рецептурі відсутні.

Способ применения и дозы

Спіньте мило в руках та нанесіть на шкіру, помасажуйте та змийте водою.

Регистрационные данные

Инструкция для: Мыло туалетное натуральное ручной роботы Яка Гуцульский травяной сбор, 75 г

Производитель: ООО Ремос (ТМ Какая), Украина

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Мыло туалетное натуральное ручной роботы Яка Гуцульский травяной сбор, 75 г

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: