Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Мило туалетне натуральне ручної роботи Яка Гуцульський травяний збір, 75 г

Код: 58130
Мило туалетне натуральне ручної роботи Яка Гуцульський травяний збір, 75 г
Ціна від 26.60 до 26.60 грн

Наявність у 1 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Мила і шампуні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Мило туалетне натуральне ручної роботи Яка Гуцульський травяний збір, 75 г

Склад

Оливкова олія, пальмова олія, кокосова олія, рапсова олія, касторова олія, олія виноградних кісточок, соєва олія, відвар шавлії, календули, ромашки, шишок хмелю, лужний розчин, композиція ефірних олій.

Показання

Натуральне мило ручної роботи «Гуцульський трав'яний збір» створено виключно з натуральних інгредієнтів та не містить ніяких шкідливих для шкіри компонентів, таких як штучні консерванти, барвники, ароматизатори.

Карпати — це місце, яке багатьом запам'ятовується безкрайніми просторами, чистим повітрям, швидкими ріками та, звичайно ж, п'янким ароматом гірських трав. До складу мила «Гуцульський трав'яний збір» від ТМ «ЯКА» були додані найкорисніші та найбільш запашні трави Карпат, щоби ви отримали максимум задоволення та користі від використання.

До складу входять відвари шавлії, календули, ромашки та шишок хмелю. Вони мають корисні властивості, завдяки чому ваша шкіра стане набагато більш здоровою та красивою. Так, ці компоненти знімають запальні процеси, мають антибактеріальну дію, тонізують шкіру, сприяють її розгладжуванню та активно захищають від негативного впливу довкілля, оскільки створюють невидиму плівку, яка запобігає пересушуванню та перешкоджає проникненню хвороботворних бактерій в епідерміс, водночас не заважаючи шкірі дихати.

Завдяки таким властивостям мило відмінно підійде для догляду за шкірою при наявності вугрів, фурункулів, акне. Приємний аромат мила досягається завдяки наявності у складі ефірних олій розмарину, чайного дерева, іланг-ілангу, полину.

Крім того, до складу входять оливкова та кокосова олія, які дбайливо доглядають за шкірою, пом'якшуючи та зволожуючи її. Тваринні жири в рецептурі відсутні.

Спосіб застосування та дози

Спіньте мило в руках та нанесіть на шкіру, помасажуйте та змийте водою.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Мило туалетне натуральне ручної роботи Яка Гуцульський травяний збір, 75 г

Виробник: ТОВ Ремос (ТМ Яка), Україна

Додати відгук до товару

Відгук про Мило туалетне натуральне ручної роботи Яка Гуцульський травяний збір, 75 г

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: