Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

NOW Inositol (Инозитол) капс. 500 мг №100

Код: 74534
NOW Inositol (Инозитол) капс. 500 мг №100
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для NOW Inositol (Инозитол) капс. 500 мг №100

Состав

Компонент Склад 1 капсули
Інозитол 500 мг

Інші інгредієнти:
Рисове борошно, желатин (капсула) та магнію стеарат (рослинний джерело).

Не містить:
Цукор, солі, дріжджів, пшениці, клейковини, сої, молока, яєць, молюсків або консервантів.

Інозитол (Inositol) є другорядним членом вітамінного комплексу B, що надходить у наш організм із продуктів харчування тваринного та рослинного походження. У даному продукті у формі інозитолу використовується міо-інозитол, найбагатша форма цієї поживної речовини. Інозитол міститься у всіх мембранах клітин, а особливо у клітинах головного мозку та всієї центральної нервової системи, де він відіграє важливу роль у передачі сигналів нейромедіаторів. Інозитол також дуже важливий для належної дії інсуліну, вуглеводного обміну речовин, а також обслуговування балансу кальцію на клітинному рівні. Позбавляє страхів і тривожності. Прекрасний снодійний і заспокійливий засіб. GMP гарантованої якості.

Показания

Інозит стимулює діяльність головного мозку, покращує концентрацію уваги, стимулює розумову діяльність, знижує стомлюваність мозку, підвищує його здатність до запам'ятовування інформації. Інозит бере участь в обміні жирів в організмі, покращує передачу нервових імпульсів, допомагає підтримувати у здоровому стані печінку, шкіру та волосся.

Вітамін B8 є незамінним елементом для волосся, що сприяє зміцненню, відновленню структури волосся, перешкоджаючи випаданню. Цей вітамін входить до складу багатьох косметичних засобів для шкіри та волосся. Інозитол регулює газообмін у шкірних покривах, що сприяє підтримці зволоженості волосся.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів.

Застереження:

При вагітності, годуванні грудьми, прийомі медичних препаратів чи наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням харчових добавок. У разі виникнення побічних реакцій припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей місці. Не використовувати, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня чи пошкоджена.

Виробник залишає за собою право змінити зовнішній вигляд упаковки. Ми намагаємося стежити за змінами, але якщо ви помітили будь-яку невідповідність, будь ласка, повідомте нам про це в листі або коментарі до товару. Дякуємо!

БАД не є лікарським засобом!

Способ применения и дозы

Приймати по 1 капсулі 1-3 рази на день за рекомендацією лікаря.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о NOW Inositol (Инозитол) капс. 500 мг №100

По этому товару ещё нет отзывов