Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

НатХелс (NatHealth) Магний и B-комплекс табл. шип. №20

Код: 81246
НатХелс (NatHealth) Магний и B-комплекс табл. шип. №20
Цена от 185.40 до 196.88 грн

Наличие в 2293 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки растворимые

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для НатХелс (NatHealth) Магний и B-комплекс табл. шип. №20

Состав

Магній - 3 750 mg; вітамін B6 - 25 mg; вітамін В2- 20 mg; вітамін В1-18 mg; вітамін B12 - 13 µg. Кислота лимонна (E330), регулятор кислотності натрію гідрокарбонат (E501ii), магнію карбонат (магній), наповнювач сорбітол, підсолоджувач сукралоза, ароматизатор, барвник бетакаротин (E160a), піридоксину гідрохлорид (віт. B6), тіаміну мононітрат (віт. В1), рибофлавін (віт. В2), ціанокобаламін (віт. В12).

Без ГМО. Без глютену. Не містить компонентів тваринного походження.

Опис

Вітамінно-мінеральний комплекс якій поєднав комбінацію магнію та вітаміну B6 у формі шипучих таблеток. Сприяє підтримці правильного енергетичного обміну та функціонуванню нервової системи, загальному здоров'ю всього організму. Позитивно впливає на настрій, зняття симптомів втоми, підтримує діяльність мозку та серцево-судинної системи.

Продукт включає до свого складу два активні компоненти: магній та комплекс вітамінів групи В. Магній бере безпосередню участь у функціонуванні нервової, серцево-судинної та ендокринної систем. Бере участь в регуляції передачі нервових імпульсів і в скороченні м'язів, в більшості реакцій обміну речовин, сприяє виробництву і споживанню енергії, відіграє важливу фізіологічну роль в підтримці іонного балансу.

Комплекс вітамінів включає в себе рибофлавін (В2), тіамін (В1) і піридоксин (В6). Всі ці вітаміни беруть участь в процесах обміну речовин і роблять позитивний вплив на травлення, скорочуючи витрати енергії організму. Вітамін В12 сприяє нормалізації кров'яного тиску, стабілізації роботи мозку і нервової системи, подолання безсоння і запобігання депресії.

Рекомендований людям з дефіцитом магнію, при надмірних стресах і фізичних навантаженнях. Вітаміни В-групи гармонізують обмін речовин, покращують роботу серцевого м'яза.

  • підтримує фізичну працездатність;
  • запобігає втомі та виснаженню;
  • підтримує енергетичний обміну
  • сприяє функціонуванню нервової системи
  • зручна упаковка;
  • швидке вивільнення активних інгредієнтів;
  • зроблено в ЄС;
  • не містить тваринних компонентів, підходить для вегетаріанців.

Магній сприяє нормальному функціонуванню нервової системи, зменшенню втоми та електроліт- ного балансу. Комплекс вітамінів групи В сприяє нормальному метаболізму виробленню енергії та нормальній роботі серця. Рекомендується при фізичних і емоційних навантаженнях.

Показания

Сприяє підтримці правильного енергетичного обміну та функціонуванню нервової системи, загальному здоров'ю всього організму. Позитивно впливає на настрій, зняття симптомів втоми, підтримує діяльність мозку та серцево-судинної системи.

Противопоказания

Не вживати дітям до 12 років. Не застосовувати при індивідуальній непереносимості окремих компонентів комплексу.

Способ применения и дозы

1 таблетка на добу, розчинена в склянці води (200 мл). Не перевищуйте рекомендовану денну норму.

Смак: Персик -маракуйя.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о НатХелс (NatHealth) Магний и B-комплекс табл. шип. №20

По этому товару ещё нет отзывов