Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Нейромагнил капсулы №30

Код: 84922
Нейромагнил капсулы №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Нейромагнил капсулы №30

Состав

1 капсула 903,85 мг (mg) містить: цитрат магнію — 700 мг (mg), що відповідає 105 мг (mg) елементарного магнію, тіаміну мононітрату (вітамін В1) — 1,65 мг (mg), рибофлавіну (вітамін В2) — 2,1 мг (mg), піридоксину гідрохлориду (вітамін В6) — 2,1 мг ( mg), ціанокобаламіну (вітамін В12) — 0,0038 мг (mg), L-метилфолату — 2 мг (mg), теакрину — 6 мг (mg), інуліну — 25 мг (mg); допоміжні речовини: стеарат магнію — 5 мг (mg), мікрокристалічна целюлоза — 40 мг (mg). Без ГМО.

Загальна характеристика

Нейромагніл - це комплекс органічних форм магнію та вітамінів в для  природної підтримки здоров’я нервової системи, волосся та шкіри та запобігання судом

Цитрат магнію — органічна сіль магнію з високою біодоступністю для забезпечення потреб нервової системи в магнії. Магній відіграє ключову роль у синтезі й активності нейромедіаторів головного мозку, які регулюють активність нервової системи, сон, емоційний стан. Також магній регулює скорочення м’язів, запобігаючи судомам.

Вітаміни В1, В2, В6, В9, В12 виконують дуже важливі функції з регулювання роботи нервової системи: підтримують баланс нейромедіаторів, активують і гальмують нервову систему, регулюючи обмін кальцію, підтримують тонус м’язів і запобігають судомам, блокують фактори болю і запалення, підтримують регенерацію пошкоджених нервових волокон.

L-метилфолат — природна активна форма вітаміну В9, яка підтримує вироблення «гормону щастя» серотоніну на фоні генетичних або біохімічних порушень, а також запобігає утворенню хімічно агресивних вільних радикалів, які ушкоджують нервову систему.

Теакрин — природний компонент зеленого чаю, який за структурою схожий на нуклеозид аденозин, що стимулює гальмування нервової системи наприкінці дня і активацію центру сну головного мозку. У малих кількостях теакрин підвищує активність аденозину і стимулює гальмування нервової системи.

Інулін — харчове волокно, яке збільшує кількість корисних бактерій в кишечнику, нормалізує травлення, сприяє засвоєнню активних компонентів комплексу.

Дієтична добавка.

Не є лікарським засобом.

Показания

У якості дієтичної добавки до раціону харчування як допоміжний засіб для запобігання дефіциту магнію, фолатів, вітамінів групи В і пов’язаних із цим дратівливості, емоційної нестабільності, зниженню працездатності, судомам на тлі хронічних стресів, перевтоми, убогого й одноманітного харчування, куріння, вживання алкоголю, при тривалому прийомі проносних засобів, контрацептивів, діуретиків, при цукровому діабеті.

Не вживати як замінник повноцінного і збалансованого харчування. Не перевищувати рекомендовану добову кількість.

Противопоказания

Не вживати при підвищеній чутливості до будь-якого з компонентів.

Не використовувати у дітей.

Способ применения и дозы

Вживати 1–2 капсули на добу. Капсулу ковтають і запивають ½ склянкою води.

Перед використанням рекомендується консультація у лікаря.

Применение в период беременности или кормления грудью

У період вагітності та годування грудьми перед вживанням слід проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

Не вживати після закінчення терміну придатності, який вказаний на упаковці.

Умови зберігання

В оригінальній упаковці, в сухому, захищеному від світла місці, за температури не вище 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Нейромагнил капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов