Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Нутранекст КардиакКейр табл. №30

Код: 69414
Нутранекст КардиакКейр табл. №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

улучшение функции сердца и сосудов

Область применения

кардиология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Нутранекст КардиакКейр табл. №30

Состав

Вітамін C 25 мг
вітамін Е 6 м.о.
ніацинамід 6 мг
вітамін В6 1,25 мг
фолієва кислота 25 мкг
вітамін В12 1,25 мкг
оксид магнію 100 мг
коензим Q10 15 мг
екстракт квітів та листя глоду (POC 5%) 25 мг
L-карнітин, L-тартрат 167 мг
екстракт сої 40% (ізофлавони) 60 мг
екстракт кінського каштану 25 мг
таурин 25 мг
екстракт листя зеленого чаю 90% 167 мг
екстракт виноградних кісточок 90% (Виноград культурний) 1,25 мг
цитрусові біофлавоноїди 35% 1,25 мг
кайєннський перець 90% (Стручковий перець) 6 мг

Інші інгредієнти : мікрокристалічна целюлоза, діфосфат кальцію, повідон, натрію, кроскармелоза, магнію стеарат, діоксид колоїдного кремнію, гідрокси пропіл метил целюлоза, етилцелюлоза, діоксид титану, дозволений барвник, тальк, пропіленгліколь.

Властивості

НУТРАНЕКСТ КардіакКейр - комплекс екстрактів рослин, вітамінів і амінокислот з антиоксидантними властивостями. Вітаміни та мінерали гальмують дію вільних радикалів, які ушкоджують здорові клітини серця і викликають атеросклероз.

L-карнітин, L-тартрат доповнюють дію препаратів, які контролюють рівень ліпідів в крові, стан серця і судин. Допомагають лікувати біль в серці, хронічну серцеву недостатність, серцево-судинні ускладнення після дифтерії, інфаркт, болі в ногах, викликані проблемами кровообігу, високий рівень холестерину.

Коензим Q10 - фермент, який міститься майже в кожній клітині нашого організму людини і надає на нього вітаміноподібний вплив. Коензим Q10 допомагає перетворювати їжу в енергію, діє як потужний антиоксидант, захищає серце від збоїв в роботі, викликаних перенапруженням. Відіграє важливу роль в утилізації кисню і виробництві енергії, зокрема в клітинах серцевого м'яза. Ця речовина синтезується у нас в організмі, і пік його вироблення доводиться на 20 років. У цьому віці у нас вистачає сил і енергії на все. Але з кожним роком вироблення Коензиму Q-10 знижується, і вже до 40 років падає на 30%. Клітини відчувають дефіцит енергії, ми відчуваємо втому. Коензим Q-10 попереджає інфаркт міокарда, аритмії і передчасне старіння.

Таурин необхідний для підтримки функцій серцево-судинної системи, розвитку і функцій скелетних м'язів, сітківки і центральної нервової системи. Встановлено, що таурин також допомагає людям з серцевою недостатністю, збільшуючи силу і ефективність скорочень серцевого м'яза.

Поєднання екстракту виноградних кісточок і хрому знижує рівень загального холестерину та холестерину ліпопротеїдів низької щільності. Екстракт кісточок винограду містить ресвератрол, що володіє антиоксидантними властивостями. Дані речовини нормалізують проникність капілярів і покращують працездатність серцево-судинної системи в цілому, регулюють баланс рідини в організмі і сприяють утворенню хрящової і сполучної тканини.

Головним антиоксидантн інгредієнтом в екстракті зеленого чаю є катехіни зеленого чаю, причому екстракт зеленого чаю містить приблизно в два рази більше антиоксидантів, ніж вітамін C. Поліфеноли (з'єднання, які містяться в зеленому чаї) також перешкоджають розвитку холестеринових бляшок на стінках артерій, що істотно знижує ризик можливих серцевих нападів та інсульту.

Найвищий рівень магнію міститься в серці, тому не дивно, що низький рівень магнію тісно пов'язаний з серцево-судинними захворюваннями. Магній широко застосовується в профілактиці хвороб серця та інсультів. Магній - забезпечує баланс калію і натрію, стабілізує артеріальний тиск, покращує обмін речовин в міокарді і запобігає утворенню тромбів.

Вітамін С - здатний прискорювати всі обмінні процеси, зміцнює міокард і судинні стінки, перешкоджає надмірному утворенню холестерину.

Вітамін Е - є антиоксидантом і запобігає окисленню жирів. Такий вплив захищає тканини судин і серця від пошкоджень.

Вітамін В6 - нормалізує ліпідний обмін і сприяє розпаду і виведенню надмірного холестерину.

Вітамін В9 - фолієва кислота. Знижує ступінь амінокислот, що синтезуються з метіоніну, тим самим перешкоджаючи утворенню інфаркту, призводить в нормальну працездатність біохімічний склад кровоносної системи в серце.

Вітамін В12 - Приводить в нормальну працездатність біохімічний склад кровоносної системи судин.

Екстракт глоду використовується в засобі НУТРАНЕКСТ КардіакКейр для профілактики інфарктів, інсультів, боротьби з гіпертензією, зміцнення міокарда.

Екстракт кінського каштана підвищує тонус венозних судин, усуває венозний застій, прискорює кровотік у венах, що перешкоджає утворенню і наростання явищ тромбозу, зменшує проникність капілярів, поліпшує мікроциркуляцію, має виражені протизапальні властивості.

Цитрусові флавоноїди містять жовто-помаранчеві фрукти (апельсини, мандарини, лимони, папайя, нектарини) в гіркою м'якою шкірці, яку ми, як правило, викидаємо (не в м'якоті). Загальна для всіх біофлавоноїдів властивість - зміцнювати стінки судин. Біофлавоноїди покращують стан капілярних судин, зміцнюють стінки кровоносних судин і їх проникність, попереджають кровотечі, підсилюють потік крові в коронарних судинах і знижують кров'яний тиск, розслаблюють гладкі м'язи кровоносних судин і жовчних проток, допомагають при лікуванні артеріосклерозу, а також алергій, мікозів, виразок і пухлин. Найбільш відомі біофлавоноїди: рутин, кверцетин, гесперидин і катехін.

Позитивною властивістю кайенского перцю є його здатність надавати моментальну кардіостимулюючу дію. З його допомогою прискорюються процеси, які відповідають за перенесення поживних речовин по всьому організму. Слід зазначити, що користь цієї рослини сприятливо впливає на кров в цілому. Кайенский перець очищає кров, в наслідок чого гормональні сигнали можуть легше проходити по організму. Якщо говорити простою мовою, то плоди зміцнюють імунну систему.

Показания

До раціону харчування як додаткове джерело вітамінів, мінералів та антиоксидантів, а також як допоміжний засіб при стресових станах та при захворюваннях серцево-судинної системи.

Противопоказания

Індивідуальна підвищена чутливість до окремих компонентів продукту.

Не є лікарським засобом. Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1 таблетці перорально за 30 хвилин до прийому їжі один раз на день або у режимі, рекомендованому лікарем.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати у сухому, прохолодному, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25°C.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Нутранекст КардиакКейр табл. №30

По этому товару ещё нет отзывов