Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Пантенол капс. 500 мг №60

Код: 68334
Пантенол капс. 500 мг №60
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

укрепление волос

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Пантенол капс. 500 мг №60

Состав

Пантенол, допоміжні речовини.

Енергетична цінність ккал / 100 г: 13,98 ккал. Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: Білки – 2,04 г; вуглеводи – 1,05; жири – 0,18 г.

Властивості

Пантенол або пантотенова кислота необхідна для підтримки здоров’я шкіри і запобігання розвитку зморшок та інших ознак старіння шкіри. Надає виражений вплив на утворення і функцію епітеліальної тканини, а також деяку протизапальну дію. Пригнічує прояви різних дерматозів, що супроводжуються свербінням шкіри. Покращує стан шкіри голови, зменшує надмірне засалювання волосся і утворення лупи.

Пантенол діє як на шкіру голови, так і по всій довжині волосся, зменшує ламкість, розшарування і випадіння. Запобігає механічному пошкодженню волосся при розчісуванні, сушці феном та завивці, а також підвищує їх опір до негативних факторів навколишнього середовища (сонце, вітер). Покращує зовнішній вигляд волосся, сприяє їх росту. Дуже важливим є його позитивний вплив на зростання і здоров’я нігтів. При вживанні капсул «Пантенол» пантотенова кислота накопичується в організмі та вільно проходить у волосся і нігті, роблячи їх міцними, блискучими і здоровими.

Показания

Для покращення стану волосся, має дезінтоксикаційну властивість.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, період лактації, гемофілія, механічна непрохідність кишечника, хронічна ниркова недостатність, діти до 6 років.

Способ применения и дозы

«Пантенол» капсули приймають внутрішньо, після їжі, не розжовуючи, запиваючи невеликою кількістю води. Дорослим — по 2 капсули 3 рази на день, дітям з 6 до 12 років — по 1 капсулі 2 рази на день, з 12 до 15 років — по 1 капсулі 3 рази на день.

Для досягнення кращого результату стану волосся рекомендується одночасно застосовувати шампуні для волосся «Panthenol» від Farmakom.

Условия хранения

Форма випуску

Капсули по 500 мг № 30 і № 60.

Термін придатності

36 місяців.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Пантенол капс. 500 мг №60

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: