Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Перфект Бьюти Бархатная кожа Baum Pharm таблетки №30

Код: 86766
Перфект Бьюти Бархатная кожа Baum Pharm таблетки №30
Цена от 519.00 до 519.00 грн

Наличие в 1701 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

улучшение состояния кожи, волос и ногтей

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Перфект Бьюти Бархатная кожа Baum Pharm таблетки №30

Состав

Фосфати кальцію (антизлежувач), мікрокристалічна целюлоза (антизлежувач), колаген, екстракт квіток чорнобривців (Tagetes erecta), лікопен, AquaPolish® F blue 064.166 MS (покриття таблетки), полівінілпіролідон (стабілізатор), бета-глюкан, дріжджі, збагачені селеном, Veri-Te ™ (транс-ресвератрол),глюконат цинку, L-аскорбінова кислота, DL-альфа-токоферилацетат, зшита карбоксиметилцелюлоза (стабілізатор), бета-каротин, діоксид кремнію (антизлежувач), гіалуронат натрію, магнієві солі жирних кислот (антизлежувач), жирні кислоти (антизлежувач), лютеїн, птероїлміноглутамінова кислота, D-біотин.

Опис

Perfect Beauty Oskamyt skin містить збалансований набір із 14 основних активних інгредієнтів, які допомагають підтримувати здоров’я шкіри, енергію, життєву силу та баланс. Таблетки містять низькомолекулярну гіалуронову кислоту. Гіалуронова кислота добре відома і вже багато років використовується в косметичній промисловості. Це змащувальна прозора речовина, яка виробляється організмом природним шляхом. В організмі людини гіалуронова кислота знаходиться в найбільшій концентрації в шкірі, всередині суглобів і в очних западинах. Сприяє підвищенню зволоження,забезпечує еластичність і гнучкість шкіри. Це також допомагає утримувати колаген – ще одну важливу речовину, яку виробляє організм. Колаген забезпечує основу,яка підтримує структуру тіла,тому він також бере участь у процесах, що сприяють міцності та еластичності шкіри. Комбінація гіалуронової кислоти та колагену допомагає накопичувати та утримувати потрібну воду, чим підвищує зволоженість шкіри, еластичність, зменшує мімічні зморшки, стимулює відтворення нових клітин шкіри та покращує її зовнішній вигляд. Лікопен, вітаміни С, Е, селен і цинк допомагають захистити від окисного стресу клітини, що запобігає їх передчасному старінню. Ресвератрол (Veri-Te ™) підтримує природне вироблення білків колагену та еластину, бере участь у збереженні пружності шкіри. Завдяки своїм антиоксидантним властивостям допомагає захистити колаген від розпаду. Лютеїн із зеаксантином допомагають зберегти еластичність шкіри

Противопоказания

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту.

Способ применения и дозы

Дорослим приймати по 1 таблетці на день, після їжі, запиваючи достатньою кількість води. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.Не перевищуйте рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання.дорослим приймати по 1 таблетці на день, після їжі, запиваючи достатньою кількість води. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.Не перевищуйте рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. з листком-вкладишем і проконсультуватись з лікарем. Не вживати після закінчення терміну придатності з листком-вкладишем і проконсультуватись з лікарем. Не вживати після закінчення терміну придатності.

Применение в период беременности или кормления грудью

Вагітні або жінки що годують груддю перш ніж вживати цей продукт повинні проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в оригінальнiй закритій упаковці, при температурі не вище +25 °С, в сухому та захищеному від світла місці. Зберігати в місцях, недоступних для дітей.

Термін придатності

Номер партії (серії) виробництва /Вжити до: вказано на упаковці.

Термін придатності: 3 роки з дати виробництва. Не є лікарським засобом. Дієтична добавка.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Перфект Бьюти Бархатная кожа Baum Pharm таблетки №30

По этому товару ещё нет отзывов