Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Pharmaceris S Safe Protective (Фармацерис С Сейф Протектив) Безопасный крем для лица с 1-го дня жизни , SPF 50+, 50 мл

Код: 75133
Pharmaceris S Safe Protective (Фармацерис С Сейф Протектив) Безопасный крем для лица с 1-го дня жизни , SPF 50+, 50 мл
Цена от 414.80 до 643.00 грн

Наличие в 170 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с рождения

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Pharmaceris S Safe Protective (Фармацерис С Сейф Протектив) Безопасный крем для лица с 1-го дня жизни , SPF 50+, 50 мл

Состав

 Aqua (Water), Dicaprylyl Carbonate, Titanium Dioxide (nano), Isopropyl Isostearate, Zinc Oxide, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Pentylene Glycol, Glycerin, Hydrogenated Castor Oil, Alumina, Sodium Chloride, Simethicone, Triethoxycaprylylsilane, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Parfum (Fragrance)

Опис

Крем, що містить тільки мінеральні фільтри, відображає і розсіює сонячні промені, забезпечуючи дуже високий ступінь захисту шкіри від інтенсивного сонячного випромінювання і його несприятливих наслідків.

Створює на поверхні шкіри мінеральний бар'єр, знижуючи ризик проникнення вглиб шкіри шкідливих УФА- і УФБ-променів. Мінімізує ризик пошкоджень і сонячних опіків.

Крем в значній мірі нейтралізує вільні радикали, відповідальні за фотоалергічні реакції, і знижує схильність до алергії, подразнення, свербіння і сонячного дерматиту. Природним ефектом застосування мінеральних фільтрів є утворення на шкірі тонкого, білого, захисного шару.

Гігроскопічні частки стимулюють регенерацію епідермісу, усувають симптоми стягування і напруги шкіри, а також захищають її від висихання.

Рекомендується для щоденного захисту особливо делікатної шкіри дітей і немовлят з 1-го дня життя від сильного сонячного світла і впливу навколишнього середовища (холоду, вітру).

Рекомендується також для атопічної шкіри, яка має підвищену чутливість і схильна до алергії на сонячні промені і хімічні фільтри.

Способ применения и дозы

Легкими рухами нанести невелику кількість крему на шкіру обличчя.

Рекомендується для щоденного застосування.

Особливо рекомендується наносити на шкіру перед впливом несприятливих зовнішніх факторів.

Регистрационные данные

Инструкция для: Pharmaceris S Safe Protective (Фармацерис С Сейф Протектив) Безопасный крем для лица с 1-го дня жизни , SPF 50+, 50 мл

Производитель: Лабораториум Косметицзне Др. Ирена Эрис (Польша)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Pharmaceris S Safe Protective (Фармацерис С Сейф Протектив) Безопасный крем для лица с 1-го дня жизни , SPF 50+, 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов