Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Подгузники Libero (Либеро) Comfort 4 (7-11кг) №50

Код: 83432
Подгузники Libero (Либеро) Comfort 4 (7-11кг) №50
Цена от 905.90 до 905.90 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

детство

Форма выпуска

Влагопоглощающее изделие

Разрешено

для детей

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Подгузники Libero (Либеро) Comfort 4 (7-11кг) №50

Состав

Ефективний захист від протікань та м'який дихаючий шар — це підгузники Libero Comfort. З ними ваш малюк залишиться сухим навіть при найактивніших іграх!

Підгузки Libero Comfort розмір 4 призначені для малюків вагою від 7 до 11 кг. Завдяки своїй формі вони щільно прилягають до тіла дитини, не сковують його рух та в той же час не протікають. М'який матеріал не подразнює ніжну шкіру. Навіть після тривалого носіння підгузника вона залишається гладкою та м'якою, немає почервоніння і попрілості.

Особливості підгузника

Всі підгузники Libero перевірені дерматологами. У їх складі немає лосьйонів і ароматизаторів. Це дозволяє підтримувати рівень рН, не забиває пори. Продукт Libero Comfort підходить для найчутливішої шкіри.

  • Натуральний матеріал швидко поглинає рідину, рівномірно розподіляючи її по підгузку, захищає від протікання.
  • Еластичні та м'які гумки розташовані на животику і ніжках. Це дозволяє підгузку щільно прилягати до тіла та не сковує рух.
  • Кольоровий індикатор допомагає зрозуміти батькам чи підходить розмір підгузника його малюкові. Якщо липучки знаходяться на кольоровий стрічці, то розмір підібраний ідеально, як тільки вони виходять за її межі, то необхідно підібрати розмір побільше.

М'які, зручні, повністю повторюють рухи дитини підгузники Libero Comfort ефективно захищають від протікання навіть вночі!

Способ применения и дозы

Вироби санітарно-гігієнічні одноразового використання для догляду за дітьми. Вибирайте розмір підгузків / підгузків-трусиків відповідно до ваги дитини. УВАГА! Використаний підгузок треба якнайшвидше викинути. Зберігайте підгузки / підгузки-трусики та упаковку від них у сухому, недоступному для дітей місці. Не викидайте в каналізацію. Надягайте підгузки / підгузки-трусики згідно з інструкцією на упаковці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Подгузники Libero (Либеро) Comfort 4 (7-11кг) №50

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: