Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Подгузники Libero (Либеро) Comfort 5 (10-14кг) №46

Код: 83436
Подгузники Libero (Либеро) Comfort 5 (10-14кг) №46
Цена от 943.60 до 943.60 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

детство

Форма выпуска

Влагопоглощающее изделие

Разрешено

для детей

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Подгузники Libero (Либеро) Comfort 5 (10-14кг) №46

Состав

Ваш малюк активний та не сидить на місці, переживаєте, що через велику кількість рухів підгузник протече? Не проблема! Використовуйте ультрам'який та швидко поглинаючий підгузники Libero Comfort.

Продукт від відомого бренду Libero призначений для діток вагою від 10 до 14 кг — це відповідає 5 розміру виробу. Унікальна форма підгузника не обмежує рух малюка, вона щільно прилягає до тіла, пв той же час не здавлює животик і не натирає між ніжок.

Особливості підгузника

Дихаючі підгузники не містять лосьйонів. Завдяки цьому пори залишаються відкритими, підтримується природний рН баланс шкіри. Продукт Libero протестований дерматологами, він безпечний для здоров'я та підходить діткам з чутливою шкірою.

  • Поглинаючий матеріал оптимально розподіляє вологу по всьому підгузнику та утримує його протягом багатьох годин. Він має спеціальні дихаючі отвори, які дозволяють циркулювати повітрю між матеріалом і ніжною шкірою малюка.
  • Щільні та еластичні гумки на животику і біля отворів для ніжок дозволяють підгузнику триматися на тілі.
  • Індикатор для розміру знаходиться на бічних сторонах виробу. Як тільки липучки перестали кріпитися на кольоровій смужці — слід вибрати підгузник більшого розміру.

Здоровий сон і веселощі удень без протікань тепер можливі з підгузником Libero Comfort!

Способ применения и дозы

Вироби санітарно-гігієнічні одноразового використання для догляду за дітьми. Вибирайте розмір підгузків / підгузків-трусиків відповідно до ваги дитини. УВАГА! Використаний підгузок треба якнайшвидше викинути. Зберігайте підгузки / підгузки-трусики та упаковку від них у сухому, недоступному для дітей місці. Не викидайте в каналізацію. Надягайте підгузки / підгузки-трусики згідно з інструкцією на упаковці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Подгузники Libero (Либеро) Comfort 5 (10-14кг) №46

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: