Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Поли-Плюс витаминный комплекс капсулы №30

Код: 74909
Поли-Плюс витаминный комплекс капсулы №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 6 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Поли-Плюс витаминный комплекс капсулы №30

Состав

1 капсула: екстракт плодів шипшини – 100,0 мг, екстракт кореня ехінацеї – 5,0 мг, вітамін С – 19,5 мг, вітамін РР – 3,25 мг, цинку лактат – 2,5 мг, вітамін Е – 1,95 мг, провітамін В5 – 1,6 мг, вітамін А – 11,7 МО, вітамін Д3 – 0,8 мкг, вітамін В1 – 0,26 мг, вітамін В2 – 325 мкг, вітамін В6 – 325 мкг, вітамін В9 – 195 мкг, вітамін В12 – 0,16 мкг; допоміжні речовини: лактоза, МКЦ, магнію стеарат.

Дієтична добавка для загального зміцнення організму під час респіраторних захворювань, і навіть підвищення захисних функцій організму.

Основними діючими речовинами у складі є вітаміни В, D, E, PP, С, А та цинк, у комплексі з екстрактом ехінацеї та плодів шипшини.

Екстракт плодів шипшини та ехінацеї підвищує опірність організму до різних інфекцій, надає протизапальну дію.
Плоди шипшини багаті на вміст вітамінів А, В, С, Е. Завдяки наявності цих вітамінів шипшина добре активізує захисні функції організму та сприяє покращенню процесу метаболізму.

Екстракт ехінацеї відноситься до потужних імуностимуляторів, який перешкоджає поширенню мікробів та вірусів. Завдяки активним речовинам, що є складовими рослини, в організмі покращується процес стимуляції вироблення імуноглобулінів.

Вітамін C – зміцнює імунну систему людини, а також захищає її від вірусів та бактерій, прискорює процес загоєння ран, регулює процеси кровотворення.

Вітамін РР – це вітамін, який може допомогти підтримувати вже здоровий рівень холестерину і сприяє здоровому метаболізму глюкози та жирів, підтримує вироблення енергії на клітинному рівні.

Цинк лактат – сприяє підвищенню імунітету, покращенню якості сну, нормалізації роботи нервової системи.

Вітамін E – необхідний організму жиророзчинний антиоксидант. Він забезпечує підтримку імунної системи.

Вітамін В5 – допомагає синтезувати жирні кислоти, холестерин, гемоглобін, впливає на обмін жирів, білків та вуглеводів, а також «будівництво» гормонів надниркових залоз та кров’яних антитіл, які зміцнюють імунітет.

Вітамін А — допомагає покращити стійкість організму до бактеріальних та вірусних захворювань. Також вітамін А можна використовувати як речовину, яка допомагає контролювати рівень цукру в крові.

Вітамін D – незамінний вітамін для багатьох метаболічних процесів, він допомагає регулювати засвоєння кальцію та фосфору, а також підтримує нормальну роботу імунної системи.

Вітамін B1, також відомий як тіамін, бере участь у численних функціях організму, включаючи роботу нервової системи та м’язів, захищає мембрани клітин від токсичної дії.

Вітамін B2 бере участь у виробленні антитіл та еритроцитів – клітин крові, які виконують одну з найважливіших функцій, а саме розносять кисень по всьому організму та захищають людину від різних бактерій та вірусів.

Вітамін B-6 – сприяє зміцненню імунітету, необхідний обміну жирів, білків і вуглеводів.

Вітамін В-9 здатний запобігти онкологічних хвороб, також дуже важливий для кровотворення. Сприятливо впливає на стан імунної системи та допомагає у боротьбі з хронічними захворюваннями.

Вітамін B-12 необхідний для вироблення енергії з жирів і білків, він важливий для настрою, роботи мозку, вироблення енергії, очищення організму, імунної системи та багатьох інших функцій.

Без барвників, ароматизаторів та консервантів.

Показания

Дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована як додаткове джерело вітамінів, сприяє загальному зміцненню організму та підвищенню його захисних функцій.

Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Противопоказания

 індивідуальна чутливість до окремих компонентів, діти до 6 років, вагітні, які годують немовля.

Способ применения и дозы

Не перевищувати добову дозу, що рекомендується.

Рекомендується: дітям від 6 до 14 років по 1 капсулі двічі на день, дітям віком від 14 років і дорослим по 2 капсули двічі на день під час або після їди. Капсули слід попросити невеликою кількістю рідини. Курс вживання 25 днів. Перед застосуванням потрібна консультація з лікарем.

Условия хранения

36 місяців з дати виготовлення.

Умови зберігання та термін придатності: Дієтичні добавки повинні зберігатися в сухих, добре вентильованих приміщеннях, що не мають сторонніх запахів, при температурі від мінус 5 °С до плюс 30 °С та відносній вологості повітря не більше 75 % та в умовах, що виключають потрапляння прямих сонячних променів.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Поли-Плюс витаминный комплекс капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов