Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Провитадин Плюс суппозитории №10

Код: 83352
Провитадин Плюс суппозитории №10
Цена от 430.00 до 651.50 грн

Наличие в 105 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Суппозитории ректальные/вагинальные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Провитадин Плюс суппозитории №10

Состав

Олія насіння гарбуза-200 мг(mg), спиртовий екстракт прополісу-100 мг(mg), олійний розчин хлорофіліпту-50 мг(mg), олія чайного дерева-50 мг(mg).

Допоміжні речовини: твердий жир, полісорбат - 80.

Опис

Оптимальне поєднання компонентів сприяє: покращенню функціонального стану передміхурової залози, сім’яних міхурців, сечового міхура та мікроциркуляції в тканинах передміхурової залози; поліпшенню показників спермограми; покращенню кровообігу та зменшенню застійних явищ в органах малого тазу у жінок та чоловіків; відновленню слизових оболонок піхви та епітелію шийки матки; зниженню інтенсивності запальних процесів в жіночих статевих органах; підвищенню дії антибактеріальних, антимікробних, протигрибкових та противірусних засобів; відновленню слизової оболонки прямої кишки.

Екстракт прополісу містить флавоноїди, ферменти, амінокислоти, мікроелементи та вітаміни. Прополіс має антимікробні властивості за рахунок бактерицидної і противірусної дії, стимулює трофічні і регенеративні функції, підвищує місцевий імунітет та має знеболюючі властивості.

Олійний розчин хлорофіліпту містить цинеол, ефірні олії, флавоноїди, фітонциди, дубильні речовини, фенолокислоти, каротиноїди та стерини, що зумовлюють його антисептичну, антибактеріальну, протизапальну, болезаспокійливу дії; поліпшують обмінні процеси в тканинах та прискорюють епітелізацію слизових оболонок і тканин.

Олія чайного дерева проявляє потужну бактерицидну та антимікробну, протигрибкову та репаративну дії завдяки терпінен-4-олу, цинеолу, α-пінену, α-терпінеолу; а також проявляє ранозагоювальні та болезаспокійливі властивості.

Олія насіння гарбуза завдяки високому вмісту фосфоліпідів, флавоноїдів, поліненасичених жирних кислот, вітамінів А, Е, В, С, Р,РР, макро- та мікроелементів чинить ранозагоювальну, регенеруючу та протизапальну дії.

Показания

Супозиторії «ПРОВІТАДІН ПЛЮС» застосовуються в якості гігієнічно-профілактичного засобу: ректально - для профілактики хронічних захворювань передміхурової залози та зниження їх інтенсивності; для зменшення симптомів при терапії інфекцій, що передаються статевим шляхом; для поліпшення показників сперми; для покращення загоєння та зменшення симптомів при анальних тріщинах та геморої; вагінально – для профілактики запальних процесів жіночих статевих органів та інфекцій перед гінекологічними операціями, установкою спіралей і в післяопераційний період; для підвищення ефективності дії антибактеріальних, противірусних, протигрибкових та протимікробних препаратів.

Противопоказания

Індивідуальна підвищена чутливість до продуктів бджільництва (в т.ч. прополісу) чи до інших компонентів засобу; дитячий вік, вагітність, годування груддю.

Взаємодія з іншими засобами та інші види взаємодії

Не встановлена.

Способ применения и дозы

Супозиторії застосовують ректально або вагінально. Перед застосуванням супозиторія необхідно:

  1. По лінії перфорації блістерної упаковки відірвати один супозиторій у первинній упаковці;
  2. Далі необхідно потягнути за краї плівки, розриваючи її у різні боки, і звільнити супозиторій від первинної упаковки.

При ректальному застосуванні супозиторій вводять глибоко в пряму кишку після її випорожнення; при вагінальному застосуванні супозиторій вводять глибоко в піхву. Якщо супозиторій занадто м’який для введення, то його необ-хідно, не виймаючи з блістера, охолодити під струменем холодної води або у холодильнику протягом декількох хвилин.

Застосовують по 1 супозиторію 1-2 рази на добу протягом 10 діб. За необхідності застосування можна повторити. Виріб для одноразового використання.

Побочные реакции

Засіб зазвичай добре переноситься, в поодиноких випадках можливі алергічні реакції.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці за температури не вище 250С - 2 роки від дати виготовлення. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Провитадин Плюс суппозитории №10

По этому товару ещё нет отзывов