Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Респиглюкан капсулы №30

Код: 84936
Респиглюкан капсулы №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Респиглюкан капсулы №30

Состав

1 капсула містить:

бета-1,3/1,6-D-глюкану 300 мг (mg), що відповідає 240 мг чистого глюкану (80%) сухий екстракт кореня Пеларгонії седловидної (Pelargonium sidoides), стандартизований (4-25:1) 30 мг (mg), вітаміну С 50 мг (mg), цинку глюконату 5 мг (mg), рутін 50 мг (mg), інулін 25 мг (mg).

Користь від використання РЕСПИГЛЮКАН визначається комплексною дією активних компонентів, які являють собою фізіологічно природні елементи, і які здатні підтримувати функції бар’єрного, вродженого та набутого імунітету у захисті організму від вірусів, бактерій та інших патогенів.

БЕТА-1,3 / 1,6-D-ГЛЮКАН – це природний полісахарид, отриманий з пекарських дріжджів з очищенням 80%, який проникає в лімфатичну систему, де активує клітини вродженого імунітету (макрофаги, нейтрофіли, природні кілери) і набутого імунітету (В-лімфоцити, Т-лімфоцити), забезпечуючи більш швидку та сильну імунну відповідь проти вірусної, бактеріальної та іншої інфекції.

ЕКСТРАКТ КОРЕНЯ ПЕЛАРГОНІЯ СЕДЛОВИДНА (Африканська герань, Pelargonium sidoides) – стимулює активне видалення вірусів, бактерій і чужорідних частинок зі слизом з дихальних шляхів, підтримує знищення заражених клітин натуральними кілерами та їх видалення макрофагами, підтримує вироблення антитіл проти вірусів і бактерій В-лімфоцитами, блокує розмноження бактерій.

Вітамін С – потужний антиоксидант, який захищає клітини вродженого імунітету – фагоцити від дії хімічно руйнівних вільних радикалів, а також підтримує синтез білка колагену, який є основою структури (і молодості) шкіри та необхідний для загоєння ушкоджень шкіри та слизових оболонок.

ЦИНК – підтримує життєдіяльність та поділ клітин шкіри та слизових мембран і таким чином підтримує  функцію шкіри із захисту організму від інфекцій. Підтримує життєдіяльність та поділ клітин кісткового мозку, з яких утворюються всі імунні клітини – лейкоцити, лімфоцити, а також клітини крові.

РУТІН – це органічна речовина групи вітаміну Р, яка сприяє підтримці еластичності капілярів, зниженню проникності судин та нормалізації мікроциркуляції крові в тканинах і проникненню клітин імунної системи в тканини.

ІНУЛІН – полісахарид, розчинне харчове волокно, яке сприяє збільшенню кількості корисних бактерій у кишечнику, і за рахунок цього сприяє нормалізації процесу травлення, сприяє засвоєнню активних компонентів комплексу та корисних речовин в їжі, та відіграє важливу роль у підтримці роботи імунної системи.

Способ применения и дозы

1-2 капсули на добу протягом місяця. Капсулу проковтують не розжовуючи і запивають склянкою води. Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря. Не застосовувати як замінник повноцінного та збалансованого харчування. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Применение в период беременности или кормления грудью

У період вагітності та годування груддю перед застосуванням слід проконсультуватися з лікарем. Не застосовувати дітям. Дієтична добавка. Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Респиглюкан капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов