Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Шампунь Nature.Med Победа Над Перхотью для мужчин, 200 мл

Код: 54752
Шампунь Nature.Med Победа Над Перхотью для мужчин, 200 мл
Цена от 89.11 до 134.44 грн

Наличие в 298 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Мыла и шампуни

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Шампунь Nature.Med Победа Над Перхотью для мужчин, 200 мл

Состав

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, DIMETHICONE, COCOAMIDOPROPYL BETAINE, KETOCONAZOLE, SODIUM CHLORIDE, CARBOMER, CETRIMONIUM CHLORIDE, ZINC PYRITHIONE, LAURUS NOBILIS EXTRACT, MENTHOL, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SILVER (CI 77820), EDTA, BHA, 5 -CHLORO-2-METHYLISOTHIAZOLIN-3-ONE, 2-METHYLISOTHIAZOLIN-3-ONE, BENZYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, TRIETHYLENE GLYCOL, PARFUM.

Опис

Цей шампунь створений, щоб допомогти чоловікам подолати дрібні білі лусочки на темних піджаках – лупу. Даний шампунь для чоловіків проти лупи не лише допомагає оздоровити шкіру голови і волосся, поліпшити кровообіг в волосяній частині. Засіб для волосся бореться одразу з двома типами лупи: і сухою, яку найчастіше викликає грибок, і жирною, яка виникає через неправильну роботу шкірних залоз. Цей чоловічий шампунь від лупи підходить для постійного використання, адже він не лише допомагає перемогти існуючу лупу, але і не дає з’явитися нової.

Цинк у складі шампуню пригнічує роботу грибка. Запалення шкіри заспокоює і приводить до ладу діяльність клітин епідермісу кемпферол лавра. Ментол надає свіжий запах. А срібло в складі шампуню діє як антисептик.

Способ применения и дозы

Рівномірно нанести шампунь на вологе волосся, масажними рухами спінити протягом кількох хвилин і ретельно змити теплою водою. При необхідності повторити. Рекомендовано постійне використання, а купити шампунь для чоловіків від лупи завжди можна на нашому сайті.

Условия хранения

Обсяг: 200 мл

Регистрационные данные

Инструкция для: Шампунь Nature.Med Победа Над Перхотью для мужчин, 200 мл

Производитель: Георг биосистемы (Украина)

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Шампунь Nature.Med Победа Над Перхотью для мужчин, 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов