Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Шампунь Nature.med Перемога Над Лупою для чоловіків, 200 мл

Код: 54752
Шампунь Nature.med Перемога Над Лупою для чоловіків, 200 мл
Ціна від 90.36 до 133.23 грн

Наявність у 298 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

Мила і шампуні

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Шампунь Nature.med Перемога Над Лупою для чоловіків, 200 мл

Склад

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, DIMETHICONE, COCOAMIDOPROPYL BETAINE, KETOCONAZOLE, SODIUM CHLORIDE, CARBOMER, CETRIMONIUM CHLORIDE, ZINC PYRITHIONE, LAURUS NOBILIS EXTRACT, MENTHOL, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SILVER (CI 77820), EDTA, BHA, 5 -CHLORO-2-METHYLISOTHIAZOLIN-3-ONE, 2-METHYLISOTHIAZOLIN-3-ONE, BENZYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, TRIETHYLENE GLYCOL, PARFUM.

Опис

Цей шампунь створений, щоб допомогти чоловікам подолати дрібні білі лусочки на темних піджаках – лупу. Даний шампунь для чоловіків проти лупи не лише допомагає оздоровити шкіру голови і волосся, поліпшити кровообіг в волосяній частині. Засіб для волосся бореться одразу з двома типами лупи: і сухою, яку найчастіше викликає грибок, і жирною, яка виникає через неправильну роботу шкірних залоз. Цей чоловічий шампунь від лупи підходить для постійного використання, адже він не лише допомагає перемогти існуючу лупу, але і не дає з’явитися нової.

Цинк у складі шампуню пригнічує роботу грибка. Запалення шкіри заспокоює і приводить до ладу діяльність клітин епідермісу кемпферол лавра. Ментол надає свіжий запах. А срібло в складі шампуню діє як антисептик.

Спосіб застосування та дози

Рівномірно нанести шампунь на вологе волосся, масажними рухами спінити протягом кількох хвилин і ретельно змити теплою водою. При необхідності повторити. Рекомендовано постійне використання, а купити шампунь для чоловіків від лупи завжди можна на нашому сайті.

Умови зберігання

Обсяг: 200 мл

Реєстраційні данні

Інструкція для: Шампунь Nature.med Перемога Над Лупою для чоловіків, 200 мл

Виробник: Георг Біосистеми (Україна)

Додати відгук до товару

Відгук про Шампунь Nature.med Перемога Над Лупою для чоловіків, 200 мл

Цей товар ще не має відгуків