Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Систейн Ультра средство д/увлаж. глаз фл. 10 мл

Код: 53200
Систейн Ультра средство д/увлаж. глаз фл. 10 мл
Цена от 272.90 до 556.80 грн

Наличие в 4680 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

синдром сухого глаза, кератоконъюнктивит

Область применения

офтальмология

Форма выпуска

Жидкости глазные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Систейн Ультра средство д/увлаж. глаз фл. 10 мл

Состав

Опис

СИСТЕЙН® УЛЬТРА, засіб для зволоження очей, – стерильний розчин, який містить поліетиленгліколь 400, пропіленгліколь, гідроксипропілгуар, сорбіт, амінометилпропанол, кислоту борну, калію хлорид, натрію хлорид та поліквадâ (полідронію хлорид) 0,001% в якості консерванту.

Показания

СИСТЕЙН® УЛЬТРА, засіб для зволоження очей – це засіб для застосування при синдромі «сухого ока» з метою тимчасового полегшення відчуття печіння та подразнення, викликаних сухістю ока. СИСТЕЙН® УЛЬТРА, засіб для зволоження очей може використовуватися для щоденного зволоження при застосуванні силікон-гідрогелевих та м’яких (гідрофільних) контактних лінз одноразового та подовженого режимів застосування. СИСТЕЙН® УЛЬТРА, засіб для зволоження очей зволожує контактні лінзи, зменшує дискомфорт під час їх носіння, та допомагає видаленню сторонніх часток які можуть викликати подразнення або дискомфорт.

Противопоказания

Особи, які мають алергію на будь-який компонент, що входить до складу засобу для зволоження очей СИСТЕЙН® УЛЬТРА, не повинні застосовувати цей засіб.

Застереження

Необхідно дотримуватись вказівок лікаря-офтальмолога і всіх інструкцій щодо правильного застосування засобу. Якщо Ви відчуваєте постійний дискомфорт в очах, надмірну сльозотечу, зміну зору або почервоніння очей, припиніть застосування засобу для зволоження очей СИСТЕЙН® УЛЬТРА та проконсультуйтеся з лікарем-офтальмологом, оскільки проблема може стати серйозною. Не застосовуйте засіб для зволоження очей СИСТЕЙН® УЛЬТРА для промивання та дезінфекції контактних лінз, оскільки можливе виникнення подразнення ока.

Тимчасове затуманення зору або інші порушення зору можуть впливати на здатність керувати автотранспортом або іншими механізмами. Якщо затуманення зору виникає після застосування, слід зачекати, поки зір не відновиться, перш ніж керувати автотранспортом або іншими механізмами.

Особливості застосування

  • Щоб уникнути забруднення, не торкайтеся кінчиком крапельниці флакона будь-якої поверхні.
  • Закривайте ковпачок після застосування.
  • Тільки для офтальмологічного застосування.
  • Після першого відкриття флакона слід зняти запобіжне кільце, що призначене для контролю першого відкриття перед застосуванням.
  • У випадку ковтання необхідно звернутися за медичною допомогою.
  • Не використовуйте розчин, якщо він змінив колір або помутнів.
  • КОНТРОЛЬ ПЕРШОГО ВІДКРИТТЯ: Не застосовуйте засіб, якщо упаковка відкрита або пошкоджена.
  • Зберігати при температурі не вище 30°С
  • Зберігайте флакон щільно закритим, коли Ви ним не користуєтесь.
  • Не застосовуйте засіб після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.
  • Не використовуйте залишок розчину більше 6 місяців після першого відкриття флакона.
  • Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Способ применения и дозы

Засіб для зволоження очей СИСТЕЙН® УЛЬТРА застосовується за необхідності протягом дня. Засіб слід закапати в око і поморгати. У разі виникнення незначного подразнення, дискомфорту або затуманення зору, під час носіння контактних лінз, закапайте 1 або 2 краплі в око і поморгайте 2 або 3 рази.

Засіб слід закапувати перед тим, як вставити контактні лінзи та після їх видалення з очей. Перед застосуванням слід добре струснути флакон.

Условия хранения

Упаковка

Засіб для зволоження очей СИСТЕЙН® УЛЬТРА, стерилізований шляхом комбінації пару і фільтрації, постачається у пластикових флаконах від 3 мл до 10 мл.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Систейн Ультра средство д/увлаж. глаз фл. 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов