Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Соль для ванн Ароматика Лаванда 600 г

Код: 75639
Соль для ванн Ароматика Лаванда 600 г
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Прочие

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Соль для ванн Ароматика Лаванда 600 г

Состав

Sodium Chloride, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Melissa Officinalis Flower/ Leaf/ Stem Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Lavandula Angustifolia Oil, Parfum, CI 45100, СІ 60730, СІ 42090, Linalool.

Опис

Морська сіль покращує здоров'я шкіри та надає загальний сприятливий вплив на організм людини, насичуючи її необхідними макро- та мікроелементами. Натуральна морська сіль багата іонами кальцію та натрію, також містить магній, марганець, цинк, кальцій та селен. Ці речовини мають тонізуючі властивості, регулюють рівень вологості клітин і активізують обмін речовин. Ванна з морською сіллю покращує структуру, зовнішній вигляд і стан шкіри, зміцнює імунітет та посилює природні бар'єрні функції організму.

Ванна із сіллю «Лаванда» від ТМ Ароматика покращує настрій, знімає, усуває перезбудження, усуває сльозотечу та безсоння, забезпечує душевний спокій. Сіль порадує Вас гранулами яскраво-фіолетового кольору, збагаченими лавандовою ефірною олією та екстрактом, екстрактами меліси та плодів кінського каштану:

Ефірна олія лаванди – з її свіжим, тонким, легким, квітково-трав'янистим ароматом має седативні та антидепресивні властивості, надає виражену дію на емоційний фон. Її заспокійливий аромат допомагає при нервовій напрузі та емоційному стресі, він знімає нервове виснаження, занепокоєння, сприяє швидкому засинанню та міцному здоровому сну. Ванни з такою олією краще приймати ввечері перед сном. Олія підходить для догляду за чутливою, втомленою, а також жирною та проблемною шкірою. Допомагає доглядати суху шкіру, зменшує запалення і позбавляє шкіру від токсинів. Освіжає епідерміс, стимулює процеси регенерації.

Екстракт лаванди – знімає подразнення шкірних покривів, усуває лущення та надає поверхні шкіри гладкості, вирівнює тон шкірних покривів. Компонент також підвищує рівень зволоженості у всіх шарах дерми та добре її живить, активізуючи кровообіг.

Екстракт меліси – добре тонізує та заспокоює шкіру, стимулює мікроциркуляцію в дермі. Підходить для жирної, сухої, комбінованої та в'янучої шкіри. Екстракт меліси покращує стан шкіри, допомагає при дерматиті та екземі та інших висипаннях на шкірі.

Екстракт кінського каштана – підтримує здоров'я судин, допомагає позбутися набряків та ефективно бореться із судинною сіточкою. Цей рослинний компонент посилює мікроциркуляцію в шкірі, допомагає розгладити дрібні зморшки, підвищує пружність шкіри, тонізує її та позбавляє «апельсинової кірки». Також має протизапальний ефект, дуже хороший антиоксидант.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів солі.

Застереження

Тільки для зовнішнього застосування.

Способ применения и дозы

Повністю розчинити 100-300 г солі у теплій проточній воді (35-45 °C) і прийняти ванну протягом 10-20 хвилин.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати сіль у закритій оригінальній упаковці виробника при температурі від 0°С до +25°С та відносній вологості повітря 75%.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Соль для ванн Ароматика Лаванда 600 г

По этому товару ещё нет отзывов